Euroleague (4/11): Επιστρέφει στις νίκες ο Ολυμπιακός

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5158.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:00, NOVASPORTS PRIME)

Mετά την ήττα από τη Μονακό, μέσα στο ΣΕΦ, που τον «προσγείωσε» στη σκληρή πραγματικότητα της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα την επίσης ανεβασμένη γενικώς Βαλένθια.

Άρα υπάρχει κίνδυνος και πάλι, καθώς οι Ισπανικές ομάδες είναι γενικά… αντιπαθείς σε εμάς γιατί πολύ απλά παικτικά βρίσκουν τον τρόπο να μας κερδίζουν. Φέτος βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει τον άθλο να κερδίσουν και τους τρεις άλλους «Ισπανούς» εκτός έδρας!

Δείτε τα σημερινά Euroleague Προγνωστικά

Αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουν εύκολο έργο σήμερα, καθώς οι «πορτοκαλί» είναι δυνατοί, παίζουν καλή άμυνα, έχουν κορμιά και τον κλασικό γρήγορο ρυθμό. Έχασαν απ’ τη Μπαρτσελόνα για τη Liga Endesa την Κυριακή με 80-92 (Τζόουνς 19, Ντούμπλιεβιτς 11), όμως νίκησαν για την Ευρωλίγκα την Άλμπα Βερολίνου (87-73, Τζόουνς 20, Ντούμπλιεβιτς 16) μεσοβδόμαδα.

Ολυμπιακός – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχασαν επίσης από τη Φενέρ την προηγούμενη εβδομάδα με 79-77 μετά από μεγάλη «μάχη» και γενικά είναι μια δύσκολη αντίπαλος. Δεν παίζει ο Βαν Ρόσομ και οι μακροχρόνια απόντες Χέρμανσον, Ριβέρο, ενώ επιστρέφει ο Χάρπερ.

Ο Ολυμπιακός (που δε θα έχει τον Λούντζη) μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και πιστεύουμε ότι το ματς θα πάει σε υψηλό τέμπο, γι’ αυτό και θα προτιμήσουν τον άσο με το over 160,5 σε απόδοση 2,35 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5148.ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (20:00, NOVASPORTS 4)

Aπό ήττα προέρχονται οι δύο ομάδες οπότε σήμερα θα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Μάλιστα οι Γερμανοί από δύο σερί, για την Ευρωλίγκα, χαλώντας το αρχικά εντυπωσιακό 3/0 του ξεκινήματος. Βέβαια η Ευρωλίγκα είναι ένα «μακρύ» πρωτάθλημα που έχει πολλές «παγίδες» στον δρόμο.

Αμφότεροι, βέβαια, φρόντισαν να κερδίσουν στα τοπικά τους πρωταθλήματα – η Ζαλγκίρις εύκολα τη Γιουβέντους 109-76 (Μπιρούτις 17, Μπραζντέικις 16) και η Άλμπα μέσα στο Ροστόκ (70-104, Βέτσελ 19, Ολίντε 16) και να κάνουν και το απαραίτητο rotation για να είναι έτοιμοι για σήμερα. Επιστρέφουν οι Τίμαν, Τζαλίν Σμιθ, δεν παίζει ο Λο.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Άλμπα Βερολίνου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα μοιρασμένο το παιχνίδι εκ πρώτης όψεως, οι Λιθουανοί παίρνουν μεγάλη δύναμη απ’ την έδρα τους και οι Γερμανοί απλά μοιάζουν καλύτεροι ως ομάδα. Θα προτιμήσουμε το… ουδέτερο under 157,5 σε απόδοση 1,90 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Kι αν με το… ζόρι θα έπρεπε να προβλέψουμε νικητή, θα λέγαμε… Άλμπα.


5159.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:30, NOVASPORTS 5)

Μεγάλο ματς αναμένεται στη Βαρκελώνη με δυο ομάδες που έχουν πάρει την… πάνω βόλτα. Ιδίως η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη που στον μήνα Οκτώβριο είχε 10/10 νίκες σε Ευρωλίγκα και Τουρκία, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε… 8/10! Τρεις σερί νίκες για τους Καταλανούς, που έχασαν στο Κάουνας 73-72 και από τον Ολυμπιακό εντός έδρας με 70-80.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οδηγούμαστε σε μια… τιτανομαχία, όπου προφανώς και θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Για τους γηπεδούχους παραμένουν εκτός σημαντικοί παίκτες όπως οι Μίροτιτς, Κούριτς, Σέρχι Μαρτίνεθ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπιέλιτσα. Όλοι όμως δεν έπαιζαν σε αυτό το θετικό σερί που είχαν, οπότε δε λογίζονται ως απουσίες που αλλάζουν το στάτους.

Μπαρτσελόνα – Φενερμπαχτσέ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και στον άσο της Μπαρτσελόνα μαζί με το over 154.5 σε απόδοση 2.77 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Φυσικά το αγαπημένο μας double double θα πάει πάλι στον Νικ Καλάθη…


5163.ΜΟΝΑΚΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (22:00, NOVASPORTS 4)

Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη εβδομάδα επί της Μπάγερν και αυτό ήταν καλό για την ψυχολογία του ώστε να συνεχίσει να παλεύει, όμως σήμερα έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στη φορμαρισμένη Μονακό.

Οι Γάλλοι έχουν τέσσερις σερί νίκες εκ των οποίων οι δύο στην Ευρωλίγκα και επί των δύο ελληνικών ομάδων. Κέρδισαν τον ΠΑΟ μέσα στην Αθήνα 80-83 και τον Ολυμπιακό στην έδρα τους με 81-76, ενώ το Σάββατο κέρδισαν και στο ντέρμπί της LNB τη Στρασμπούρ με 75-87 (Ντιαλό 18, Μοτεγιούνας 17, Λόιντ 15, Τζέιμς 13.

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σέρβοι απ’ την πλευρά τους πέρασαν για την Αδριατική Λίγκα απ’ τη δύσκολη έδρα της Ιγκοκέα με 70-76 με τον νεοφερμένο Βιλντόζα να έχει 19 πόντους μετά την 20άρα επί της Μπάγερν. Δεν παίζουν οι Μίτροβιτς, Ραντούλιτσα, Τόπιτς.

Με δεδομένη την ανωτερότητα της Μονακό και τη χαμηλή απόδοση που συνοδεύει τον άσο, θα πάμε με το -13,5 πόντους του Αργεντίνου Βιλντόζα που η μεταγραφή του έκανε αίσθηση, σε απόδοση 1.95 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5165.ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (22:00, NOVASPORTS START)

Ευκαιρία για τη Βίρτους ώστε να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά τη σπουδαία επιτυχία στη Μαδρίτη, όταν και κέρδισε τη Ρεάλ, υποδεχόμενη την σκληροτράχηλη Βιλερμπάν. Οι Γάλλοι έδειξαν ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν, διαλύοντας τη Μπασκόνια, στην έδρα τους, με 87-61. Ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για πολλούς, αφού οι Βάσκοι προέρχονταν από σημαντικές νίκες. Και δείγμα του τι μας περιμένει στη φετινή Ευρωλίγκα.

Βίρτους Μπολόνια – Βιλερμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιταλοί κατάφεραν και πέρασαν από τη δύσκολη έδρα της Σάσαρι με 69-74 (Κορντινιέ 15) κάνοντας έτσι ένα μικρό σερί 3-0 σε Ιταλία και Ευρώπη, δείχνοντας ότι με την επίστροφή του Τεόντοσιτς βρίσκουν ρυθμό.

Θα πάμε με τον άσο της Βίρτους μαζί με το over 153.5 σε απόδοση 2,52 που βρίσκουμε στη Stoiximan.