6η αγωνιστική

*Διεξάγεται στο “Ciutat de Valencia”, περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από το Βίλα-ρεάλ.

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Χάποελ Μπέερ Σεβά, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο 28’ ο Μοράλες σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 63’ ο Χατουέλ ισοφάρισε σε 1-1, όμως στο 67’ ο Άλεξ Μπαένα έκανε το 1-2. Στο 90+6’ ο Ντανγιούμα έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. 

Η Βιγιαρεάλ πέρασε νικηφόρα από το Ισραήλ και την έδρα της Χάποελ Μπέερ Σεβά (1-2) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Δεύτερη νίκη στο γκρουπ, είναι αναμενόμενα στην κορυφή και στοχεύει στην εξασφάλιση της πρόκρισης το συντομότερο δυνατό. Επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τη Μπέτις με σκορ 1-0 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, η οποία ήταν η πρώτη στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ουνάι Έμερι επέλεξε να κάνει εκ νέου εκτεταμένο ροτέισον και κάπως έτσι θα κινηθεί φέτος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αγωνίστηκε ξανά ο εξτρέμ Ντανγιούμα, που έχασε το τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού. “Η Σεβίλλη είναι μια μεγάλη ομάδα, με υψηλό επίπεδο, θα παίξουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ δύσκολο. Πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να της πάρεις της μπάλα και έχει πολλή ποιότητα στο κέντρο και ταχύτητα στην επίθεση”, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Ουνάι Έμερι.

Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του Ζεράρδ Μορένο που έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Αλμπέρτο Μορένο, Τριγέρος και ο δεξιός μπακ Φόιτ.

Βιγιαρεάλ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*5/9 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε υψηλό ρίσκο και είχαν πρωτίστως το μυαλό τους στην άμυνα, χωρίς να δημιουργήσουν πολλές καλές ευκαιρίες για γκολ. 

Η Σεβίλλη πήρε νέο θετικό αποτέλεσμα και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κοπεγχάγη (0-0) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερο σερί παιχνίδι που δε νικά στο γκρουπ, ύστερα από την ήττα στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι και σκορ 0-3. Όσον αφορά τη Λα Λίγκα, πανηγύρισε επιτέλους νίκη, καθότι επιβλήθηκε της Εσπανιόλ στην Καταλονία με σκορ 2-3.

Πρωταγωνιστής ο νεαρός μπακ Χοσέ Άνχελ Καρμόνα ο οποίος ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του με δύο γκολ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Μία νίκη και μία ισοπαλία πλέον σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. “Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που μπορούμε εμείς να κάνουμε καλά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αυτή η φιλοδοξία να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Ζούλεν Λοπετέγι.

Όσον αφορά την αποστολή, επιστρέφει ο Όλιβερ Τόρες, όμως είναι εκτός ο Έρικ Λαμέλα λόγω τιμωρίας. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ντιλέινι, Μαρκάο και Κορόνα. 

Σεβίλλη Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 ματς τελευταία με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ