22η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με “2-3 γκολ” τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλια στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Βολερένγκα – Κρίστιανσουντ 3-0

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σάντεφιορντ, για το πρωτάθλημα. Στο 38’ ο Φαρίς σκόραρε για το 1-0 και στο 45+2’ ο Βίλουμσον έκανε το 2-0 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 83’ ο Μπόγια μείωσε σε 2-1, όμως στο 86’ ο Καλούντρα πέτυχε τρίτο γκολ για την Κρίστιανσουντ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Κρίστιανσουντ είναι “ζωντανή”! Παρότι παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έρχεται από δύο σερί νίκες και ελπίζει ξανά. Επικράτησε της Σάντεφιορντ (3-1) εντός έδρας για την 22η αγωνιστική, ενώ προηγουμένως, επιβλήθηκε της Βίκινγκ με σκορ 2-1, επίσης στο γήπεδό της. Αήττητη για τρία παιχνίδια με δύο νίκες και μία ισοπαλία η ομάδα του Μίκελσεν, μείωσε τη διαφορά της από τα μπαράζ παραμονής στους εννέα βαθμούς. Εκτός ο Μάβα, δύσκολα οι Κολί, Όσμπακ.

Κρίστιανσουντ Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε όλα τα ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΟΛΕΡΕΝΓΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας, της Λίλεστρεμ, για το πρωτάθλημα, Στο 22’ ο Σαράουι σκόραρε για το 1-0 και στο 45’ ο Μπέρβεν έκανε το 2-0 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 51’ ο Γκάρνος μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, όμως και πάλι ο Σαράουι στο 71’ πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Βολερένγκα εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική πορεία στο δεύτερο γύρο, επικράτησε και της Λίλεστρεμ (3-1) στο γειτονικό ντέρμπι, με σχετική άνεση, εντός έδρας. Η ομάδα του Φάγκερμο συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα με απολογισμό οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Η διαφορά της από την τριάδα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων έπεσε στους πέντε βαθμούς και φαίνεται ότι θα είναι δυνατή υποψήφια μέχρι το φινάλε. Έκανε ντεμπούτο ο αριστερός μπακ-χαφ Σίμεν Γιούκλερεντ. Εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο αμυντικός Χέντενσταντ, είναι απών από την αρχή της σεζόν ο μπακ Μπόρκγκρεβινκ.

Βολερένγκα Στατιστικά

*5/7 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*6/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 8/11 ματς εκτός έδρας

Κρίστιανσουντ – Βολερένγκα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ