* 21η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Αήττητη η Μαλάτιασπορ στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα (4-4-0)

* Στον πρώτο γύρο (22/08): Γκιόζτεπε – Μαλάτιασπορ 0-1

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μαλάτιασπορ, είναι πλέον το #1 φαβορί για υποβιβασμό, αφού αγνοεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα από τις 22 Οκτωβρίου! Έκτοτε μέτρησε τρεις ισοπαλίες και 7 ήττες!

Την περασμένη Παρασκευή στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε στην Τραπεζούντα, έχασε μόνο 1-0 από την πρωτοπόρο της χώρας. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, δεν απείλησε καθόλου στην επανάληψη, γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις το δεύτερο γκολ.

Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, από την Μπαντίρμασπορ (Β΄ κατηγορία) με 2-3 εντός έδρας, ενώ στο πιο πρόσφατο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Καϊσέρισπορ, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις κι ενώ είχε προηγηθεί 2-0 στο 36’.

Παραμένει στον πάγκο της ομάδας ο Σουμούντιτσα, παρά τον αγωνιστικό κατήφορο, μπήκαν στις προπονήσεις τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση για το Ρουμάνο κόουτς σήμερα, λείπουν τα δύο βασικά φορ, άρρωστος ο Μπουγιούκ, στο Κόπα Άφρικα ο Τετέ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Τραμπζονσπόρ. Σκόρερ του αγώνα ο Κορνέλιους στο 23ο λεπτό.

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (δες το στη Stoiximan)

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με ιδανικό τρόπο μπήκε στο 2022 η Γκιόζτεπε, την Κυριακή εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες της Αντάλιασπορ, κέρδισε 4-0, ούσα τρομερά αποτελεσματική, αφού είχε μόλις 6 τελικές στο παιχνίδι, τέσσερις εντός εστίας! Προηγήθηκε από στημένη φάση, διπλασίασε τα τέρματά της με πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έπαιξε έξυπνα την κόντρα στη συνέχεια με τον φορ Εντιαγέ να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 2-1 επί της Γκαζιαντέπ στις 6 Δεκεμβρίου, ενδιάμεσα μέτρησε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ στην αυλαία του 2021 προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Τουρκίας με το 1-0 επί της Σαμσουνσπόρ (Β’ κατηγορία).

Πήγε στους 18 πόντους και βρέθηκε σε τετραπλή ισοβαθμία με Κασίμπασα, Αλτάι και Ρίζεσπορ στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Αντάλιασπορ. Ο Νουκάν άνοιξε το σκορ στο 22’, ο Εντιαγέ σκόραρε δις στο 51’ (πέναλτι) και το 60’, πριν αποβληθεί ο Αρσλάναγκιτς (67’) για τους γηπεδούχους. Ο Εντιαγέ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 78’.

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα!

* Καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Μαλάτιασπορ – Γκιόζτεπε στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ