*21η αγωνιστική

*H Φόρεστ Γκριν είναι αήττητη απέναντι στην Ολνταμ, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη σε αυτό το γήπεδο.

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολνταμ ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Τρανμίρ, με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η έβδομη ήττα της στα 10 τελευταία παιχνίδια, διάστημα στο οποίο έχει δύο νίκες. Και ειδικά στο γήπεδό της έχει τέσσερις ήττες και δύο νίκες στους έξι τελευταίους αγώνες της.

Είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην 23η συγκεκριμένα, όμως είναι σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο -1 για την ακρίβεια, από τις θέσεις παραμονής.

Λείπει εδώ και λίγο καιρό ο μέσος Σίχαν που θα απουσιάσει και απόψε, ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή τον Μπετανκούρ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολνταμ έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Τρανμίρ, δεχόμενη το γκολ από τον Τζόλεϊ στο 90ο λεπτό και ενώ νωρίτερα και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Ολνταμ στο πρώτο ημίχρονο και η Τρανμίρ στο δεύτερο. Επίσης στο πρώτο μισό του αγώνα σκόραρε και ένα τέρμα που τελικά ακυρώθηκε, επειδή σύμφωνα με τον διαιτητή το κόρνερ από το οποίο προήλθε εκτελέστηκε εκτός θέσης, επειδή πήρε τη μπάλα ο αέρας!

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G μαζί με under 2,5 (δες το στην Interwetten)

*Εχει 10/15 over 2,5 εντός έδρας, 7/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Φόρεστ Γκριν πέρασε σαν «άνεμος» από την έδρα της Χάρογκεϊτ, κερδίζοντας με 1-4, φτάνοντας τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, μαζί με την Σουίντον. Αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Και ειδικά μακριά από την έδρα της έχει τρεις σερί νίκες, ενώ ειδικά στο πρωτάθλημα έχει εφτά νίκες σε 10 αγώνες όπου είναι αήττητη.

Είναι πάντα πρωτοπόρος στην κατηγορία, έχοντας την καλύτερη επίθεση της, σε σημαντική απόσταση ασφαλείας, στο +10 συγκεκριμένα, από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, ενώ είναι στο +12 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί ούτε καν σε αυτά.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία μέσου Γουάιτχαουζ, επιστρέφει από τιμωρία ο πλάγιος μπακ Γκόντγουιν – Μαλίφε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Φόρεστ Γκριν κέρδισε 1-4 εκτός έδρας την Χάρογκεϊτ, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 0-3 χάρη στα γκολ των Αϊτσινσον (23’), Κάντεν (26’), Ματ (45’). Και δεν πτοήθηκε ούτε από τη μείωση του σκορ από τον Κέρι στο 57ο λεπτό, με ένα τέταρτο τέρμα να έρχεται από τον Στίβενς στο 73’.

Φόρεστ Γκριν Στατιστικά

*Εχει 7/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/13 G/G εκτός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Ολνταμ – Φόρεστ Γκριν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ