*8η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Under 2,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΟΤΟΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, η Κροτόνε συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές (0-4-3), απολογισμός που την διατηρεί στην επικίνδυνη ζώνη της Serie B. Πριν από δύο βδομάδες έφτασε πολύ κοντά σε αυτή, ωστόσο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Άσκολι (2-2 εντός).

Οι φιλοξενούμενοι αποτελούσαν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο παρουσιάστηκαν πιο επικίνδυνοι στον αγωνιστικό χώρο. Πήραν την κατοχή μπάλας κι ανάγκασαν σε τέσσερις αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. “Θέλουμε μόνο τη νίκη με αντίπαλο την Πίζα. Δεν μας ενδιαφέρει πως θα έρθει αυτή, αρκεί να έρθει”, υπογράμμισε ο αγανακτισμένος προπονητής Μοντέστο.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Άσκολι. Με ντοπιέτα ο Κανεστρέλι έκανε το 2-0 (8′, 20′) για τους γηπεδούχους, απάντησαν ισάριθμες φορές οι Ντιονίζι (26′) και Μπιντάουϊ (90+4′). Η Κροτόνε αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 54′.

ΚΡΟΤΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Πίζα συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στο πρωτάθλημα, μετά από επτά αναμετρήσεις συγκέντρωσε 19 βαθμούς που την διατηρούν στην κορυφή, στο +4 από την Κρεμονέζε και στο +5 από Μπρέσια και Λέτσε. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “νερατζούρι”, μέχρι στιγμής, αναδεικνύεται ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός Λούκα που πέτυχε έξι γκολ σε επτά συμμετοχές. Πριν από δύο βδομάδες βοήθηκε αυτούς να προσπεράσουν το εμπόδιο της Ρετζίνα (2-0 εντός).

Με το καλημέρα πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι, προτού αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64′, γεγονός που έκανε πιο εύκολη την αποστολή τους. “Πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα”, είπε ο προπονητής Ντ’ Άντζελο. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Γκούτσερ που έγινε πατέρας κι έπρεπε να μεταβεί στην Αυστρία.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Ρετζίνα. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσίονεκ (6′ αυτ.) και Λούκα (68′ πεν.). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 64′ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Μικάι.

ΠΙΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Κροτόνε – Πίζα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ