*19η αγωνιστική

*Η Πόντε Πρέτα έχει να κερδίσει σε αυτό το γήπεδο από το 2001. Από τότε το έχει επισκεφτεί τη συγκεκριμένη έδρα 14 φορές και έχασε τις 10, φέρνοντας τέσσερις ισοπαλίες.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κοριτίμπα όχι απλά έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την CSA, θα μπορούσε να είχε δεχθεί δύο – τρία τέρματα ακόμη, ήταν τελείως ακίνδυνη, σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο! Εχασε ξανά λοιπόν έπειτα από τέσσερις αγώνες, πάλι μακριά από την έδρα της, αφού σε αυτήν είναι αήττητη, η μία από τις δύο ομάδες που το έχει καταφέρει αυτό στο εθνικό πρωτάθλημα, αν και έχει ίδιο αριθμό νικών και ισοπαλιών!

Ευτυχώς γι’ αυτήν βοηθήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πάντα σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την δεύτερη θέση, ενώ είναι και σε απόσταση βολής, στο +3 για την ακρίβεια, από την πέμπτη θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο.

Επιστρέφουν από τιμωρία οι Ενρίκε (ΑΜ), Γκιγιέρμε Μπίρο (ΑΜ) και Ιγκόρ Παϊξάο (ΕΠ), επομένως αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κοριτίμπα ήταν τραγική, πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, χάνοντας 3-0 εκτός έδρας από την CSA. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ρενάτο Κάζα στο 24’, ενώ ο Ιούρι σκόραρες με πέναλτι στο 38’, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μαρκίνιος στο 60’, ενώ η μία και μοναδική φάση της Κοριτίμπα ήταν από κεφαλιά αντίπαλου αμυντικού!

Κοριτίμπα Στατιστικά

*Εχει τρία σερί παιχνίδια με 2-3 γκολ (δες το στην bet365)

*Εχει πέντε σερί G/G εντός έδρας, 6/8 συνολικά στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 6/8 αγώνες εντός έδρας με 2-3 γκολ στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Πόντε Πρέτα πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά με 4-2 επί της Κονφιάνσα. Βέβαια οι δύο ομάδες που κέρδισε είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, ούσα μία από τις τρεις ομάδες που δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη.

Παρόλα αυτά οι επιτυχίες στο γήπεδό της την έχουν φέρει λίγο ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, αν και παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 14η θέση του για την ακρίβεια, αλλά πάντα σε απόσταση βολής, στο +3 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Εκτός από τους μόνιμα απόντες το τελευταίο διάστημα, τον αμυντικός Εντνέι και τον μέσο Τάλες, χτύπησαν και θα απουσιάσουν και οι αμυντικοί Ράιαν, Φάμπιο Σάντσες, ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Αντρέ Λουίζ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Πόντε Πρέτα κέρδισε άνετα και δίκαια με 4-2 εντός έδρας την Κονφιάνσα μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και σκοράροντας δύο γκολ με τον Φεσίν στο πρώτο δεκάλεπτο (6’, 10’). Και παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Πάουλο στο 40’, ο Μόισες με πέναλτι στο 63’ έκανε το 3-1, ενώ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με απευθείας φάουλ του Ζοάο Πάουλο στο 77’, αλλά στις καθυστερήσει διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Ζοάο Βέρας και αφού αποβλήθηκε παίκτης της Κονφιάνσα λίγο πριν το τέλος.

Πόντε Πρέτα Στατιστικά

*Εχει 6/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/8 under 2,5 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Κοριτίμπα – Πόντε Πρέτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ