Κουπόνι Παρασκευής (11/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ξεχωριστό είναι το κουπονι οπαπ της Παρασκευής (11/06) καθώς σε αυτό βρίσκεται η μεγάλη πρεμιέρα του Euro! To ματς Τουρκία – Ιταλία κλέβει τις εντυπώσεις αναμφίβολα. Δράση, πάντως, υπάρχει και σε εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουρκία – Ιταλία

Με τον αγώνα Τουρκία – Ιταλία ανοίγει στη Ρώμη η αυλαία του Euro 2020, έναν χρόνο μετά απ’ το προγραμματισμένο. Οι Ιταλοί είναι το φαβορί για την επικράτηση, έχουν φρεσκάδα και νιάτα, όμως η Τουρκία δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Για πρώτη φορά με κόσμο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Στις 21:45, η Ντέρι Σίτι υποδέχεται τη Μποέμιανς, με τις δυο ομάδες να είναι ανεβασμένες, την ώρα που η Ντάνταλκ φιλοξενεί μια Γουότερφορντ που δε λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη δεύτερη της βαθμολογίας, Σάμροκ Ρόβερς, να αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Φιν Χαρπς. Για πρώτη φορά φέτος, θα βρεθούν οπαδοί στις κερκίδες, χωρίς ωστόσο να ξεπερνούν τους 100.

Αναζητώντας αντίδραση

Για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, η Ούλου υποδέχεται απόψε τη Χόνκα (18:30). Χωρίς βαθμό παραμένουν οι γηπεδούχοι, έχοντας ηττηθεί και στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους, την ώρα που η Χόνκα μετράει μια νίκη και πέντε ήττες μέχρι τώρα. Αμφότερες θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο μεταξύ τους.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 11 06 2021