Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Ρόμα – Λάτσιο (15/05)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 21:45, η Ρόμα υποδέχεται τη Λάτσιο για την 37η αγωνιστική της Σέριε Α και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Ρόμα – Λάτσιο στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ρόμα έδωσε παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα εκτός έδρας κόντρα στην πρωταθλήτρια για φέτος στην Ιταλία Ίντερ. Γνώρισε την ήττα με 3-1 παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε. Μπόρεσε μόνο να μειώσει με τον Μκιτιριάν. Βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, εντός της ζώνης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο του χρόνου, στο +2 από τη Σασουόλο. Αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν στα ημιτελικά με νίκη 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την Πάρμα αντιμετώπισε μέσα στο γήπεδό της η Λάτσιο για τη Σέριε Α την προηγούμενη Τετάρτη. Ζορίστηκε πολύ για να την κερδίσει. Συγκεκριμένα, τα κατάφερε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ο Ιμόμπιλε βρήκε δίχτυα και έγραψε το 1-0 που έμεινε ως το τέλος. Στο ματς ακριβώς πριν από αυτό είχε έξοδο στην έδρα της Φιορεντίνα και γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, που χαρίζει συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, στο +9 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Με βάση τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Λάτσιο έχει το προβάδισμα στο ματς. Πιο ειδικά, ο άσος είναι στο 3.02, το “Χ” στο 3.50 και το διπλό στο 2.37.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop