Λ. Βέγκας: Το πρώτο μέρος όπου επιτρέπεται το poker χωρίς διαχωριστικά

Ανανεώθηκε:
πόκερ τράπουλα μάρκες

H εμφάνιση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει φυσικά και τον κόσμο του πόκερ το τελευταίο έτος. Πολλά τουρνουά με μεγάλη προβολή ακυρώθηκαν ή μετατέθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση. Σε αυτά που έχουν διεξαχθεί στη “Μέκκα” του παιχνιδιού στο Λας Βέγκας, οι παίκτες ήταν αναγκασμένοι να κάθονται απομονωμένοι με πλέξιγκλας.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πολλούς πασίγνωστους παίκτες η κατάσταση αυτή δεν άρεσε καθόλου, γεγονός που έχουν μοιραστεί κατά καιρούς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο φαίνεται πως τα νέα για εκείνους είναι καλά. Η μετάβαση μακριά από τους διαχωριστές έχει ξεκινήσει!

Σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ, η Wynn/Encore είναι η πρώτη που ξεκίνησε την αφαίρεση των διαχωριστικών πλεξιγκλάς. Τα οποία προηγουμένως θωράκιζαν κάθε παίκτη και τον ντίλερ στον προσωπικό τους χώρο. Μπορούν να το κάνουν αυτό καθώς έχουν λάβει άδεια από τις τοπικές αρχές τυχερών παιχνιδιών για να φτάσουν έως και 100% σε πληρότητα.

Μάλιστα, η αφαίρεση του πλέξιγκλας δεν περιορίζεται στιw αίθουσες πόκερ της ιδιοκτησίας. Αλλά επεκτείνεται και στα επιτραπέζια παιχνίδια και τα live παιχνίδια. Το σχέδιο είναι οι νέες αυτές συνθήκες να κάνουν πρεμιέρα στη σειρά Wynn Signature που Τετάρτη. Όλα τα event που θα ακολουθήσουν από εκεί και έπειτα θα παιχτούν ελεύθερα, χωρίς διαχωριστικά. Μερικά παιχνίδια μετρητών έχουν ήδη δοκιμαστεί να διεξαχθούν χωρίς κάποιον φυσικό περιορισμό τριγύρω.

Όπως μεταφέρει η ίδια η επιχείρηση, σχεδόν το 90% των υπαλλήλων της Wynn έχει κάνει εμβόλιο κατά του Covid – 19, χάρη εν μέρει στη συνεργασία με το τοπικό Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο για επιτόπιους εμβολιασμούς. Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες θα είναι και πάλι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους λόγω των μέτρων που ισχύουν σε όλη τη χώρα.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ