Τα πάνω-κάτω στο στοίχημα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία!

Ανανεώθηκε:
Μπαρτσελόνα Μπιλμπάο Σούπερ Καπ

Εκπλήξεων συνέχεια δόθηκε χτες (17/01) Κυριακή στον κόσμο του στοιχήματος! Οι προβλέψεις για τα φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος πήγαν… περίπατο σε τρεις πρώτης διαλογής διοργανώσεις της Ευρώπης. Ειδικότερα, τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ιταλία και στην Ισπανία, πραγματοποιήθηκαν τρία παιχνίδια με τελικό αποτέλεσμα που δεν περίμεναν οι book. Αν ποντάρατε, λοιπόν, κόντρα, σίγουρα τα πιάσατε τα λεφτά σας!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοήτευση από τη Λιόν!

H Λιόν έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη θέση στη Ligue 1 και να ρίξει από την κορυφή την Παρί Σεν Ζερμέν! Γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από τη Μετς, στη λήξη της αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τερμάτισε έτσι σερί 16 παιχνιδιών χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι είδαν το γκολ του Εκαμπί στο 74ο λεπτό να ακυρώνεται από τον VAR. Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε το σουτ του Κορνέ, που βρήκε το δοκάρι. Η Μετς ήταν τελικά αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς της αναμέτρησης. Το πλασέ του Ισεκά ακριβώς στο 90′ βρήκε δίχτυα για το 1-0, που παρέμεινε ως το σφύριγμα της λήξης. Το αποτέλεσμα άφησε τη Λιόν, η οποία ξεκίνησε το σαββατοκύριακο στην κορυφή της κατάταξης, στην τρίτη θέση με 40 πόντους σε 20 αγώνες. Πλέον βρίσκεται δύο πίσω από την Παρί αλλά και τη Λιλ στη δεύτερη θέση, καθώς και οι δύο ομάδες κέρδισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Μετς είναι στην ένατη θέση με 28 βαθμούς.

  • Αν κάποιος αναζητούσε το “διπλό” της Μετς στο pre game, θα το έβρισκε στη φοβερή απόδοση 8.61! Ο δε “άσος” της Λιόν βρισκόταν στο πενιχρό 1.36.

“Κουλούρια” στο Μπέργκαμο!

Η Αταλάντα έβαλε τέλος στις διαδοχικές νίκες που είχε στη Serie A, τρεις στον αριθμό, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Τζένοα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από εφτά αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Γκασπερίνι πήγε στο παιχνίδι με ψυχολογία, καθώς εκτός από τα τρία παιχνίδια που κέρδισε είχε καταφέρει να σημειώσει 15 (!) γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της. Όμως η Τζένοα ήταν αυτή που ξεκίνησε δυναμικά με τον Σομουρόντοφ να απειλεί δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Την πρώτη, η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ, ενώ στη δεύτερη είπε “στοπ” ο τερματοφύλακας Γκολίνι. Η Αταλάντα δημιούργησε περισσότερες φάσεις το δεύτερο 45λεπτο,  καθώς το σουτ του Χατεμπόερ χτύπησε στο δοκάρι και τη μεγάλη ευκαιρία του Γκοσένς απέκρουσε ο Περίν. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο να πετύχουν τέρμα και το ματς έληξε με το “ξερό” 0-0. Η ισοπαλία άφησε την ομάδα του Μπέργκαμο στην έκτη θέση με 32 βαθμούς μετά από 17 παιχνίδια, ενώ τη Τζένοα στην 16η με 15 πόντους έπειτα από 18.

  • Το “Χ” πριν τη σέντρα του ματς πλήρωνε 7.16! Η νίκη της Αταλάντα παιζόταν στο πολύ χαμηλό 1.20.

Μπλαουγκράνα για κλάματα…

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε για ακόμη μία φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ότι δεν αποτελεί και την καλύτερη επιλογή για να ποντάρει κανείς τα χρήματά του. Απέναντι σε μία Αθλέτικ Μπιλμπάο που δεν πραγματοποιεί και… εντυπωσιακή πορεία, καθώς βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα με μόλις 21 βαθμούς. Ωστόσο, ο Μέσι και η παρέα του δεν τα κατάφεραν.

Ηττήθηκαν με 3-2 στην παράταση (κανονική διάρκεια αγώνα 2-2) στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, έχασαν τον τίτλο και γέμισαν με απογοήτευση τους οπαδούς τους. Αλλά και τους ουκ ολίγους παίκτες του στοιχήματος που τους εμπιστεύτηκαν. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι με ισάριθμα γκολ του Γκριεζμάν, δέχτηκαν την ισοφάριση. Τη δεύτερη, μάλιστα, στο 90ο λεπτό με τον Βιγιαλίμπρε. Ο Ινάκι Γουίλιαμς ήταν αυτός που στην παράταση πέτυχε γκολ και χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του. Από την πλευρά του, ο Μέσι το μόνο που κατάφερε ήταν να αποβληθεί στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!

  • Η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού εντοπιζόταν στο 4.89 πριν την έναρξη! Η Μπαρτσελόνα παιζόταν μόλις στο 1.40.
Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ