Κουπόνι Παρασκευής (27/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Tο κουπόνι οπαπ της Παρασκευής (27/11) επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, μετά από ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό τριήμερο. Η αυλαία των μεγάλων πρωταθλημάτων ανοίγει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι έντονο. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς Ζαχά η Κρίσταλ Πάλας

Με τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ ξεκινά η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα, δε θα έχουν στη διάθεση τους τον πολύτιμο Ζαχά. Από δύο σερί ήττες έρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Το μομέντουμ στη Βαγιαδολίδ

Με τον αγώνα Βαγιαδολίδ – Λεβάντε ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Ισπανία. Στο καλύτερο μομέντουμ της σεζόν οι γηπεδούχοι, από τέσσερις σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1 έρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Ψάχνουν αντίδραση Στρασμπούργκ και Ρεν

Ο αγώνας Στρασμπούργκ – Ρεν ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Α’ Γαλλίας. Από τρεις σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, από τέσσερις έρχονται οι φιλοξενούμενοι, αμφότεροι αναζητούν αντίδραση.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Κλειστή μάχη στο Βόλφσμπουργκ

Ιδιαίτερα αμφίρροπη κρίνεται η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Όλα ανοιχτά στο Ντάρμσταντ

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της ς. Μπουντεσλίγκα. Η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ, ενώ η Σαν Πάουλι φιλοξενεί την Όσναμπρικ.

Σπουδαία μάχη στη Βερόνα

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Κιέβο κόντρα στην Λέτσε στο “Marc Antonio Bentegodi” για την 9ης αγωνιστικής της Serie B.

Εντυπωσιάζει η Τβέντε

Η Τβέντε πήρε αποτέλεσμα ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική, έχει δείξει και με το παραπάνω τις δυνατότητές της και θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη, η Βααλβάικ το παλεύει φιλότιμα, την αδικεί το 1-1 με την Χέρενφεν και πηγαίνει για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στο Ενσκέντε.

Ψάχνει αντίδραση η Σαρλερουά

Η Έουπεν έβγαλε χαρακτήρα στο προηγούμενο και βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη στη Λιέγη. Η Σαρλερουά, από την άλλη, δεν αποδίδει καλά το τελευταίο διάστημα, αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρόσφατες εξόδους της, αλλά ποιοτικά υπερτερεί.

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η Ράντερς

Η Ράντερς έρχεται από μεγάλη νίκη, απέκτησε ψυχολογία και θα ψάξει την πρώτη νίκη στην έδρα της. Από την άλλη, η Οντένσε συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, μετράει δύο ματς χωρίς νίκη και θα αναζητήσει αντίδραση.

Με ψυχολογία η Αλκορκόν

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίας. Η Αλκορκόν υποδέχεται τη Χιρόνα και η Μάλαγα φιλοξενεί τη Λούγκο.

Ανκαραγκουτσού – Τραμπζονσπόρ

Στις επιτυχίες επέστρεψε μετά την αλλαγή προπονητή η Τραμπζονσπόρ, που θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί, κόντρα στην Ανκαραγκουτσού που θα παραταχθεί στο σημερινό ματς υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού προπονητή.

Η ευκαιρία της Γκιμαράες

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η Πάκος Φερέιρα θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, κόντρα στη Φαμαλικάο που προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Εκτός έδρας αποστολή για την Γκιμαράες, που δοκιμάζεται στην έδρα της Τοντέλα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Παιχνίδι αποδείξεων για Γκόρνικ Ζάμπρζε

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Πολωνίας, με την Κροκοβία να δοκιμάζεται στην έδρα της Βίσλα Πλοκ, σε ένα παιχνίδι που αμφότερες χρειάζονται βαθμούς. Αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αναζητά η Γκόρνικ, που φιλοξενεί την ισχυρή Πογκόν σε μια αναμέτρηση αποδείξεων.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)