* 5η αγωνιστική.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* No Goal τα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες.

Πρέστον – Κάρντιφ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΕΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρώτη και όπως εξελίχθηκε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-4 επί της Μπρέντφορντ. Για να φτάσει εκεί έκανε σε ένα ημίχρονο – για την ακρίβεια σε 18 λεπτά – όλα όσα δεν είχε καταφέρει στα προηγούμενα 315 λεπτά του πρωταθλήματος. Αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ευκαιρίες που είχε και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σχεδόν χωρίς να το καταλάβει δέχτηκε δύο γκολ και μια ακόμη ήττα έδειχνε να βρίσκεται κοντά. Δεν τα παράτησε και τελικά δικαιώθηκε.

Το ζητούμενο πλέον για την ομάδα του Άλεξ Νιλ είναι η συνέχεια τόσο στην απόδοση όσο – και ίσως περισσότερο – στο σκοράρισμα. Και αν τα καταφέρει να αποκτήσει αυτή τη συνέχεια ίσως και ο δρόμος προς τις θέσεις των πλέι οφ να μην είναι και τόσο μακρινός ή δύσβατος. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε 2-4 εκτός έδρας την Μπρέντφορντ με γκολ στο 52’, στο 60’, στο 63’ και στο 70’. Είχε βρεθεί να χάνει 2-0 με τέρματα στο 8’ και στο 43’.

ΠΡΕΣΤΟΝ Στατιστικά

* Μία ισοπαλία στα 7 τελευταία παιχνίδια της (Δες το και από κινητό στην bet365 mobile).

* Προέρχεται από 6 σερί εντός έδρας No Goal.

* Μετρά 7 under 2.5 στις 8 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΚΑΡΝΤΙΦ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε. Κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπλάκμπερν, κρατώντας την αντίπαλό της στο μηδέν. Και αυτό πλέον δείχνει να είναι το μοτίβο της, καθώς ούσα ακίνδυνη επιθετικά προσπαθεί να φέρει τους αγώνες στα μέτρα της μέσω της άμυνας της. Και απέναντι στην ικανότατη επιθετικά Μπλάκμπερν τα κατάφερε, ακόμη και αν χρειάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες για πάνω από είκοσι λεπτά.

Πάντως μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών δεν αποκλείεται η ομάδα να αποκτήσει κάποιους παίκτες στα σημεία που δείχνει ότι «πονάει». Κυρίως από τη μέση και μπροστά. Εκτός από τον τιμωρημένο μέσο Τόμλιν (4/1) δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών.

Προηγούμενο παιχνίδι: Απέσπασε εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία από την Μπλάκμπερν.

ΚΑΡΝΤΙΦ Στατιστικά

* Μία ισοπαλία στα 13 τελευταία παιχνίδια της.

* 2-3 γκολ οι 9 από τις 11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.