Σούζι Ζάο: “Της επιτέθηκε σεξουαλικά και την έκαψε ζωντανή”

Ανανεώθηκε:
Ζάο πόκερ

H επαγγελματίας παίκτρια Σούζι Ζάο βρέθηκε νεκρή πριν μήνες στο Μίσιγκαν, σοκάροντας άπαντες στην κοινωνία του πόκερ και όχι μόνο!

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία, η 33χρονη Σούζι, γνωστή και ως “Suzie Q“, κακοποιήθηκε σεξουαλικά, κάηκε ζωντανή και δολοφονήθηκε. Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι βρέθηκε αιθάλη στους αεραγωγούς της, που σημαίνει ότι ήταν ζωντανή όταν την έκαψε ο δράστης. Κάηκε εκτεταμένα, το 90% του σώματός της βρέθηκε καμένο! Οι άνδρες που βρήκαν το πτώμα της Σούζι στη Λίμνη Γουάιτ δήλωσαν ότι το θέαμα ήταν φρικιαστικό και δεν πίστευαν ότι πρόκειται για ανθρώπινο σώμα. Αρχικά, νόμιζαν ότι ήταν μία κούκλα ή ότι κάποιος τους έκανε πλάκα.

“Ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβουμε αν ήταν φάρσα για το Χάλογουιν ή κάποια κούκλα που είχε καεί” δήλωσε ο Ρόναλντ Γκράνβιλ στο Fox 2.

To πτώμα βρέθηκε με αίμα ανάμεσα στα πόδια της και είχε εκτεταμένη βλάβη στα γεννετικά της όργανα, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. Οι φρικιαστικές αυτές λεπτομέρεις αποκαλύφθηκαν στην προκαταρκτική ακροματική διαδικασία για κατηγορίες δολοφονίας εναντίον του Τζέφρι Μόρις, ενός 60χρονου καταδικασμένου για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο δράστης και το θύμα διέμεναν στο ίδιο Μοτέλ στο Γουότερφορντ. Η σύνδεσή με το φόνο έγινε από τα τηλεφωνικά αρχεία του Μόρις, τα οποία τον έθεσαν στο Μοτέλ και στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα.

Ο Μόρις θα δικαστεί και αναμένεται να καταδικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού.

Τέλος, η δολοφονία της φαίνεται ότι δεν είχε καμία σύνδεση με το πόκερ, ενώ το κίνητρο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ