*Τέταρτος όμιλος της League Β. Συμμετέχουν Βουλγαρία, Ιρλανδία, Φινλανδία και Ουαλία. Η πρώτη κερδίζει την άνοδο στην League A, ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη League C.

*Ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών

*Τρία φιλικά έχουν δώσει οι τρεις ομάδες στο παρελθόν (1990, 2000, 2002), στα δύο κέρδισε η Ιρλανδία, ενώ ένα έληξε ισόπαλο. 

Ιρλανδία – Φινλανδία στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Γλίτωσε από τα χειρότερα στο πρώτο παιχνίδι του Nations League η Ιρλανδία, η οποία απέφυγε την ήττα στο φινάλε, παραχωρώντας 1-1 με τη Βουλγαρία στη Σόφια. Συνάντησε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όσο απείλησε άλλο τόσο κινδύνεψε, πήγε με το 0-0 στην ανάπαυλα. Δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο μέρος, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, έπειτα ανέλαβε πρωτοβουλίες, έψαξε την ισοφάριση και τη βρήκε στις καθυστερήσεις της συνάντησης. 

Έτσι όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την Ιρλανδία, η οποία παίζει χωρίς περιθώρια για απώλειες κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τη Φινλανδία. Η πρώτη θέση στο γκρουπ αποτελεί τον μεγάλο της στόχο, αυτή αναμένεται να κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια με την Ουαλία. “Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας, δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Χτίζουμε μία ομάδα για το μέλλον”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κένι.

Εθνική Ιρλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Γουέστ Χαμ), Τράβερς (Μπόρνμουθ), Kέλεχερ (Λίβερπουλ) – Αμυντικοί: Κόλμαν (Έβερτον), Ντάφι (Σέλτικ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντόχερτι (Γούλβς), Eγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Λένιχαν (Μπλάκμπερν), Ο’ Σι (Γουέστ Μπρομ) – Μέσοι: ΜακΚλίν (Στόουκ), Χέντρικ (Νιούκαστλ), Μπρέιντι (Μπέρνλι), ΜακΚάρθι (Κρίσταλ Πάλας), Ο’ Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χούριχεϊν (Άστον Βίλα), Αρτερ (Φούλαμ), Μπράουν (Πρέστον), Μολούμπι (Μπράιτον) – Επιθετικοί: Λονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΓκόλντρικ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ρόμπινσον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μαγκουάιρ (Πρέστον), Κόνολι (Μπράιτον), Ίντα (Νόργουιτς)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βουλγαρία για το Nations League. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56’, ισοφάρισε με τον Ντάφι στο 90’+3’. 

ΙΡΛΑΝΔΙΑ Στατιστικά

*2-3 γκολ τα 6/9 πρόσφατα παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με το “αριστερό” εκκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Φινλανδία, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ουαλία. Κάκιστο παιχνίδι, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεχώρισε για την εμφάνισή της, η Ουαλία στάθηκε πιο τυχερή και με γκολ σε κρίσιμο σημείο πανηγύρισε τη νίκη. Προσπάθησε στο φινάλε η Φινλανδία να αποφύγει την ήττα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Δεν έχει μεγάλες βλέψεις στον όμιλο που συμμετέχει, υπολείπεται σε ποιότητα από τις Ουαλία και Ιρλανδία και ο μοναδικός της στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και παράλληλα τον υποβιβασμό στην League C. Στηρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα στην άμυνά της, είναι αξιόλογο σύνολο και σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμηθεί από τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ. Η απουσία του πολύπειρου αμυντικούς Αραγιούρι είναι μεγάλο πλήγμα για τον κόουτς Κανέρβα. 

Εθνική Φινλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς) – Αμυντικοί: Ουρόνεν (Γκενκ), Ογιάλα (Βέιλε), Λαμ (Τσβόλε), Γκράνλουντ (Ερεμπρο), Σ. Βαϊσάνεν (Κιέβο), Οσόγκνεσι (Ελσίνκι), Λ. Βαϊσάνεν (Ελφσμποργκ), Αλο (Ελσίνκι), Χαμαλάινεν (ΚΠΡ) – Μέσοι: Σπαρβ (Λάρισα), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Κάουκο (Εσμπιεργκ), Γένσεν (Αουγκσμπουργκ), Τέιλορ (Μπραν), Νισκάνεν (Κουόπιο) – Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Πογιάνπαλο (Λεβερκούζεν), Τουόμινεν (Χάκεν), Καριαλάινεν (Έρεμπρο), Χόστικα (Πογκόν)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ουαλία για το Nations League. Δέχθηκε το γκολ στο 80’. 

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Στατιστικά

*Over 2.5 στο στοίχημα τα 5/6 πρόσφατα παιχνίδια της.

*2-3 γκολ τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια της.