Φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ με celebrities για τη World Central Kitchen!

Ανανεώθηκε:
king's καζίνο

O κόσμος του πόκερ πρωταγωνιστεί ξανά για καλό σκοπό. Την Πέμπτη 28/05, το King’s Celebrity Poker Challenge στο ClubWPT θα κάνει πρεμιέρα στο Twitch. Το μίνι-τουρνουά πόκερ θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από τα κανάλια των Budweiser και World Surf League. Στο ειδικό αυτό πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 6 celebrities παίκτες πόκερ, οι οποίοι θα ανταγωνιστούν με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για τον οργανισμό World Central Kitchen.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φιλανθρωπικό event θα παρουσιαστεί από την World Poker Tour (WPT) και την Budweiser και θα βοηθήσει να καλυφθεί το κενό της αθλητικής ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Στο τραπέζι θα διαγωνιστούν ο ιδρυτής της World Central Kitchen, Χοσέ Αντρές, οι ηθοποιοί Τζέισον Αλεξάντερ, Κέβιν Πόλακ και Τζον Χαμ, ο Πάου Γκασόλ και ο πρωταθλητής του surf Κέλλι Σλέιτερ.

Η Budweiser θα κάνει δωρεά αξίας 15,000 δολαρίων στο όνομα του κάθε celebrity για την World Central Kitchen και ακόμη 35,000 δολάρια στο όνομα του νικητή.

“Αυτή η υπέροχη συνεργασία με την Budweiser είναι ένα πρωτοποριακό βήμα στις πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικά τουρνουά πόκερ και το τηλεοπτικό πόκερ” δηλωσε ο CEO της WPT, Άνταμ Πλίσκα.

Ο Χοσέ και η Πατρίσια Αντρές ίδρυσαν τη World Central Kitchen με στόχο να “δημιουργήσουν έξυπνες λύσεις για τη φτώχεια και την πείνα”, αλλά έκαναν γνωστό τον οργανισμό τους όταν μοίρασαν γεύματα στο Πουέρτο Ρίκο, μετά τον Τυφώνα Μαρία. Πλέον ομάδες από τη World Central Kitchen ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη και βοηθούν σε επείγουσες καταστάσεις μαγειρεύοντας για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η World Central Kitchen προσφέρει πάνω από 250,000 γεύματα κάθε μέρα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη σε δεκάδες πόλεις ανά τον πλανήτη. Πρόκειται για ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι ή για οικογένειες που δεν μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ