WSOP 2020: 101 χρυσά βραχιόλα στη φετινή σεζόν!

Ανανεώθηκε:
poker wsop

H World Series of Poker (WSOP) ανακοίνωσε το τελικό πρόγραμμα των events για το 2020! Σε μία πρωτόγνωρη σεζόν, φέτος θα απονεμηθούν 101 χρυσά βραχιόλια στην 51η χρονιά του θεσμού. Αριθμός ρεκόρ κατά 12 βραχιόλια από τα 89 του 2019. Σύνολο 87 ζωντανά τουρνουά θα διεξαχθούν στο εμβληματικό Rio All-Suite Htel & live casino Las Vegas, ενώ θα διεξαχθούν και ακόμη 14 online events, στα οποία θα συμμετέχουν παίκτες από την πολιτεία της Νεβάδα και του Νιου Τζέρσεϊ και πληρούν τις προϋποθέσεις.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η WSOP σταθερά δημοσιεύει πληροφορίες για τα προγραμματισμένα τουρνουά της φετινής σεζόν από το τέλος του 2019, με τις προηγούμενες ανακοινώσεις να περιλαμβάνουν τα high stakes events και τα πιο σημαντικά τουρνουά του καλοκαιριού. Είχαν δημοσιευτεί 93 προγραμματισμένα τουρνουά και την Πέμπτη (27/02) προστέθηκαν ακόμη 8 για να ολοκληρωθεί η λίστα.

Επιπροσθέτως, στο τελευταίο δελτίο τύπου της WSOP οι ενδιαφερόνοι παίκτες ενημερώθηκαν για εξελίξεις και βελτιώσεις στις εγγραφές και τις πληρωμές των επάθλων. Η πρώτη αλλαγή στην διεξαγωγή των events είναι ότι οι εγγραφές και οι πληρωμές των τουρνουά θα γίνονται σε ξεχωριστούς χώρους απο εκεί που παίζεται το παιχνίδι. Έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για περισσότερα τραπέζια.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο να τοποθετούμε τους παίκτες στις θέσεις τους και να ξεκινούν το παιχνίδι πιο γρήγορα”, δήλωσε ο Executive Director της WSOP Τάι Στιούαρτ, σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται. “Μελετήσαμε τους χώρους που διεξάγονται τα τουρνουά κατά τη διάρκεια της offseason και πλέον διαθέτουμε νέες πόρους, τεχνολογία, εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό για να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτές οι αλλαγές σε συνδυασμό με την καλύτερη πληροφόρηση των επισκεπτών για το ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα για να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους, μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον”, πρόσθεσε ο Στιούαρτ.

Αυτή τη χρονιά οι παίκτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τις κάρτες Caesars Rewards για να κάνουν τις εγγραφές τους, οι οποίες θα παραμείνουν στο Tropical Ballroom. Οι επιλογές για αγορά του buy in θα περιλαμβάνουν μετρητά, χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα και τραπεζικές επιταγές.

Το Palma Ballroom που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή των εγγραφών θα αφιερωθεί στις πληρωμές των επάθλων. Εκεί όπου τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούνταν τα ΜΜΕ.

Επίσης θα υπάρχουν και 20 κιόσκια κατά μήκος των χώρων ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στα μελλοντικά τουρνουά επιλέγοντάς τα online.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ