Κάτοικος Τρίπολης ο Ντέλετιτς! (vid)

Ανανεώθηκε:
Metagrafes Asteras Tripolis

Σε συμφωνία με την ΑΕΚ ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, τον Μίλος Ντέλετιτς. Ο 26χρονος Σέρβος είναι και το μοναδικό χειμερινό απόκτημα των Αρκάδων, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: 

“Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι ο Milos Deletic, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την ΑΕΚ.

Ο Milos Deletic, γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου 1993 στο Βελιγράδι, επέλεξε το νούμερο 77 για τη φανέλα του. Το Σάββατο (01/02) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΣΤΕΡΑ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τα κιτρινομπλέ στην κάμερα του ATFCtv.”

Μίλος Ντέλετιτς: To Who Is Who

Ο Μίλος Ντέλετιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι, στις 14 Οκτωβρίου 1993. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ραντ Βελιγραδίου, ενώ από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι αυτό του 2014 αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μλαντένοβιτς, Βοϊβοντίνα και Νάπρεντακ. Έπειτα, πήρε μεταγραφή στη ρουμάνικη Νάβοντας, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο, ενώ το Μάρτιο του 2015 υπέγραψε ως ελεύθερος στην Ακαδημία Κλιντσένι, στην οποία και παρέμεινε μέχρι το ίδιο καλοκαίρι. Στη συνέχεια, επέστρεψε στη Σερβία, για λογαριασμό της Γιαγκοντίνα, όπου σε έξι μήνες παρουσίας, πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 τον βρήκε στην Ράντνικ (14 συμ./2 γκολ). Το καλοκαίρι του 2016, ήρυε στη χώρα μας, υπογράφοντας στη Λάρισα, και σε τρία χρόνια παρουσίας στον κάμπο, είχε 84 συμμετοχές και έντεκα τέρματα. Το περασμένο καλοκαίρι, μεταπήδησε στην ΑΕΚ και είχε συνολικά εννέα παιχνίδια και ένα γκολ, μέχρι να παραχωρηθεί στον Αστέρα Τρίπολης, με τη μορφή δανεισμού.