Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του, μετά και το εντός έδρας 2-0 επί της Νίκης Βόλου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό Φιλιππιάδος, στην έδρα του οποίου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, μετά και το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Γκίκα (20′), ισοφαρίστηκαν στο 66′ με ένα τραβηγμένο πέναλτι και παρότι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω για το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κατάφεραν να βρουν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Βελεστινιώτες μπορούσαν το διπλό και έχασαν μια καλή ευκαιρία να κατακτήσουν τους πρώτους τρεις πόντους μακριά από το σπίτι τους. Μετράει πλέον τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχοντας ανέβει αγωνιστικά, θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Κανονικά υπολογίζεται ο Κέβιν Χύσα για πρώτη φορά φέτος, αλλά και ο Χρήστος Σπαθής, ο οποίος ένιωθε μικροενοχλήσεις.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό Φιλιππιάδος για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

Α.Μ.Ε.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Επιστροφή στις ήττες για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μετά και το εντυπωσιακό εντός έδρας 4-0 επί του Εθνικού Φιλιππιάδος. Την προηγούμενηη αγωνιστική, ο Αχιλλέας υποδέχθηκε τον Απόλλων Λάρισας, από την οποίο και γνώρισε μια βαριά ήττα με σκορ 0-3. Απόλυτα δικαιολογημένο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι Λαρισαίοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή ήταν και η τρίτη ήττα για τον Αχιλλέα σε τέσσερα φετινά παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα, αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Νίκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από την ΑΕ Καραϊσκάκης, με τον πρόεδρο του Αχιλλέα, Γιώργο Γαβρίδη, να συναινεί στη μετακίνηση του προπονητή. Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ρήγα Φεραίο θα βρεθεί στον πάγκο η Ανθούλα Σαββίδου, που θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή, έχοντας τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Μήθυμη. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με υποψήφιους προπονητές για το τιμόνι της ομάδας, δίνοντας προεταιρότητα σε περιπτώσεις νέων τεχνικών που προέρχονται από το νομό Πιερίας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τον Απόλλων Λάρισας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.