Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Ο νικητής του θεσμού εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Στο πρώτο παιχνίδι (Κατόλικα – Τεμούκο 2-1): Αρκετά τυχερή που πήρε προβάδισμα πρόκρισης η γηπεδούχος ομάδα, βάσει της εμφάνισής της. Μπορεί να προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια πιέστηκε πολύ και δίκαια ισοφαρίστηκε. Η διατάραξη της αριθμητικής ισορροπίας στα τελευταία λεπτά όμως, έδωσε την ευκαιρία στην Κατόλικα να προηγηθεί ξανά, ενώ ο τερματοφύλακας της απέκρουσε πέναλτι για την ισοφάριση.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του Ικίκε – Ουνιβερσιντάδ ντε Τσίλε.

ΤΕΜΟΥΚΟ (Α’)

Δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο από τον τρόπο με τον οποίο έχει ξεκινήσει τη φετινή της σεζόν. Τη στιγμή που στο Κύπελλο θα τα παίξει όλα για όλα στο σημερινό ματς για να κάνει την ανατροπή και να κάνει την πρόκριση, στο πρωτάθλημα φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με έναν μόλις βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Ικίκε.

Οι εμφανίσεις της το τελευταίο χρονικό διάστημα διαρκώς βελτιώνονται και υπάρχουν πολλοί που διερωτώνται αν μπορεί να δώσει συνέχεια και να διατηρηθεί τόσο ψηλά. Στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, κατάφερε να βάλει τη δεδομένη της κούραση στην άκρη και να επικρατήσει εκτός έδρας με 2-1 της Έβερτον. Η νίκη της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν συνυπολογίσει κανείς πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης και οδηγήθηκε έτσι στην ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως βρήκε το γκολ που έψαχνε, ισοφάρισε, και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια, καταφέρνοντας στο τελευταίο τέταρτο να σκοράρει ξανά και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο –από κάθε άποψη- τρίποντο. Έχει δύο σημαντικά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς θα της λείψει ο βασικός στόπερ Ντίας, αλλά και ο μπακ Σότο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Έβερτον.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 4/5 παιχνίδια επιβεβαίωσε το 2-3 γκολ.

Το ΤΕΜΟΥΚΟ – ΚΑΤΟΛΙΚΑ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΤΟΛΙΚΑ (Α’)

Μετά από ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων συνεχόμενων νικών που της εξασφάλισαν όχι μόνο τη βαθμολογική ανάκαμψη στο πρωτάθλημα, αλλά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Χιλής, αφού η μία εξ αυτών επετεύχθη στον τελικό απέναντι στην ντε Τσίλε, γνώρισε απρόσμενη ήττα με σκορ 2-0 από τη Σαν Λουίς. Αν η ήττα της, μάλιστα, ήταν μια φορά απρόσμενη, η εμφάνισή της ήταν πολύ περισσότερες, καθώς παρουσιάστηκε κάκιστη, κουρασμένη και χωρίς ρυθμό από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού.

Πιθανότατα, επηρεάστηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι. Μετά την ανάπαυλα, προσπάθησε έστω και ανορθόδοξα να πιέσει, μεταφέροντας τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν δημιούργησε, είναι η αλήθεια. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σάλας, ο οποίος στις δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και υποστήριξε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τη Σαν Λουίς.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 7/8 παιχνίδια επιβεβαίωσε το 2-3 γκολ (Παίξτο στην Interwetten).