Κατεβάστε την εφαρμογή Betarades δωρεάν
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 28 / 09 / 2016
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT
Ενεργά πρωταθλήματα

Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες

Ποιες είναι οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα το 2016;

Μεγάλη σύγχυση επικρατεί στους Έλληνες παίκτες που ασχολούνται με το διαδικτυακό στοίχημα σχετικά με ποιες στοιχηματικές εταιρίες λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

Το τοπίο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με βάση την ΠΟΛ.1248/ 13.12.2011 οδήγησε 24 εταιρίες να υπαχθούν εθελοντικά σε ένα μεταβατικό καθεστώς με βάση την παράγραφο 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011. Βάση αυτού λειτουργεί το νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας.

Όλα αυτά και η φυγή αρκετών γνωστών στοιχηματικών εταιριών όπως ο William Hill, η Betfair, η Bwin και άλλες, έχει επιφέρει συγχύσεις γύρω από το online στοίχημα στη χώρα μας, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι το να παίζουν στο διαδίκτυο είναι παράνομο.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, καθώς 24 συνολικά νέες εταιρίες έχουν πάρει επίσημα άδεια από τις αρχές, έχουνε εγκριθεί από την ΕΕΕΠ (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων) και έχουν νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα. Παρακάτω μία σύντομη παρουσίαση για τις εταιρίες online στοιχήματος στις οποίες μπορείτε να εγγράφεστε μέσω του Betarades.gr.

Κάνοντας εγγραφή σε κάποια στοιχηματική εταιρία με κλικ στα διαφημιστικά του σάιτ μας, συμμετέχετε στην μηνιαία μας κλήρωση για 2.000 ευρώ σε Κάρτες. Παρακάτω στο παρόν άρθρο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.