ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Γουόλσολ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς λιγότερο που έχει σε σχέση με τις δύο ομάδες που είναι μπροστά της και τα έχει καταφέρει ως έναν βαθμό, αφού μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, έκανε δύο σερί νίκες. Είναι πλέον στο -3από την 2η θέση και στο -6 από την κορυφή με ματς λιγότερο από Μπέρτον και Γουίγκαν και δίκαια ελπίζει ακόμα και στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής ελπίζει ο πρώτος σκόρερ της, Μπράντσο (15 γκολ) να καταφέρει να είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από δύο ματς που έχει χάσει.

«Στο προηγούμενο ματς ήμασταν πολύ καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια, αλλά δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε. Ο τερματοφύλακας της Σάουθεντ ήταν σε πολύ καλή μέρα και έκανε την μία επέμβαση μετά την άλλη. Δεν τα παρατήσαμε όμως και ανταμειφθήκαμε τελικά, δύο λεπτά πριν τη λήξη. Από κόρνερ. Αυτή την θέληση πρέπει να δείξουμε και στα επόμενα ματς και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν», τόνισε ο Τζον Γουίτνι.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 1-0 την Σάουθεντ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, δεν έχουν νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια τους (0-3-5) και αν συνεχίσουν έτσι μπορεί ακόμα και να κινδυνεύσουν. Συγκεκριμένα, είναι στο +6 από την 21η Μπλάκπουλ, με ένα ματς λιγότερο. Θέλουν οπωσδήποτε μία νίκη στα ματς που μένουν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ηρεμήσουν. Οι Βιγκουρού και Μπέλφορντ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών και θα αγωνιστεί πάλι με τον τρίτο τερματοφύλακά της ενώ ακόμα τρεις παίχτες θα λείψουν για άλλη μια φορά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 1-0 από την Μπέρι εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.