Τζίρος και πτώση άσσου στο Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ (20/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Μια μέρα με χαλαρούς ρυθμούς στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι αυτή η Τετάρτη (20/03), λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων εθνικών ομάδων. Ωστόσο, δράση με στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει και σήμερα κυρίως στην Αγγλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και την αναμέτρηση Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ. Σε αυτή, παρατηρούμε πως ο άσσος είναι σε πτώση. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 5.00 και πλέον εντοπίζεται στο 3.25. Μια μείωση, επομένως, κατά 35%.

Περνάμε στο Κύπελλο Κολομβίας και τον αγώνα Ρεάλ Κουντιναμάρκα – Ντεπορτίβο Περέιρα. Εδώ υποχωρεί η απόδοση του διπλού. Όπως βλέπουμε, είχε τιμή 3.20 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 2.63.

Επόμενη στάση είναι η ανώτερη κατηγορία του Ισημερινού και το παιχνίδι Ντεπορτίβο Κουένκα – Μακαρά. Η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων ακολουθεί καθοδική πορεία. Βρισκόταν αρχικά στο 6.50 και τώρα έχει κατέβει στο 3.75.

Τζίροι Στοιχήματος

Στους τζίρους για 1Χ2 στο ανταλλακτήριο πρώτος έρχεται ο αγώνας που προαναφέραμε, Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ για τη Νάσιοναλ Λιγκ. Έχει συγκντρώσει μέχρι στιγμής 10.686€ και το 46% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό.

Από εκεί και πέρα, από τις αναμετρήσεις που αρχίζουν πιο μετά μέσα στη μέρα, το παιχνίδι Κροατία Κ19 – Γερμανία Κ19 για τα Προκριματικά Euro K19 έχει 5.167€. Εξ αυτών, το σχεδόν 57% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ακλολουθεί η αναμέτρηση Σαν Λορένσο – Γοδόι Κρους για το Κόπα Ντε Λα Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής. Στα 3.642€ είναι ο τζίρος του τώρα και το περίπου 36% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50