* Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Προ Βερτσέλι για το πρωτάθλημα.

* Η Τερνάνα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΤΕΡΝΑΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Τερνάνα εδώ και τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πεσκάρα (1-0 εντός έδρας) στις 26 Μαρτίου το συγκρότημα του Μπρέντα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βίρτους Εντέλα (2-2 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από τις Κροτόνε (2-1 εντός έδρας) και Βιτσέντζα (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο (16/4) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Εμπάγκουα στο 15’, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 50’, με τον Βίτα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις αυτής ο Αβενάτι. Τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ της κατηγορίας, παραμένουν οι «ροσοβέρντι» έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Τερνάνα από τη Βιτσέντζα, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Τερνάνα για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Τερνάνα – Προ Βερτσέλι (Κλικ Εδώ)

ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Αήττητη παραμένει η Προ Βερτσέλι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε της Λιβόρνο (1-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άσκολι (1-1 εντός έδρας), Μόντενα (1-1 εντός έδρας) , Κόμο (1-1 εκτός έδρας) και Σαλερνιτάνα (1-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο (16/4) οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κόντα στο 30’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Μπερέτα έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. Οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ της κατηγορία παραμένει το συγκρότημα του Φοσκαρίνι, το οποίο ισοβαθμεί με τις Λατίνα και Βίρτους Λαντσιάνο στους 40 βαθμούς. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Προ Βερτσέλι στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις πέντε σημειώθηκε goal-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. «Στις επόμενες αναμετρήσεις θα υπάρξει χώρος για όλους τους ποδοσφαιριστές», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Προ Βερτσέλι.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Προ Βερτσέλι και Σαλερνιτάνα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Προ Βερτσέλι αναδείχθηκε ισόπαλη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.