Τεράστιες πτώσεις σημείων στα Προκριματικά – Ο τζίρος στα φιλικά (09/06)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Για ακόμη μια ημέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στα σπουδαία φιλικά των Εθνικών ομάδων, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2024. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES10
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από τα Προκριματικά CONCACAF και το παιχνίδι Δομίνικα – Τζαμάικα κάνουμε την αρχή, καθώς παρατηρούμε ότι ο άσσος σημειώνει τεράστια πτώση, αφού άνοιξε σε απόδοση 51.00 και αυτή τη στιγμή έχει κατέβει στο 34.00 με πτώση 33.3%.

Μένουμε στα Προκριματικά CONCACAF για την αναμέτρηση Μοντσεράτ – Παναμάς. Και εδώ η τιμή της νίκης των γηπεδούχων πέφτει. Από το αρχικό 67.00 έχει φτάσει στο 51.00 μειώθηκε δηλαδή κατά 23.9%.

Στη Νορβηγία περνάμε τώρα για το παιχνίδι Σόγκνταλ – Έγκερσουντ. Ο άσσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει, αφού είχε ανοίξει στο 2.20 και πλέον βρίσκεται στο 1.83.

Τζίροι

Στο φιλικό παιχνίδι Γαλλία – Καναδάς έχει πέσει μέχρι αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα και συγκεκριμένα 45.959€. Από αυτά, το περίπου 82% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Στη φιλική αναμέτρηση Ιταλία – Βοσνία τώρα που έχει συγκεντρώσει 30.678€ μέχρι αυτή την ώρα. Εξ αυτών, το σχεδόν 80% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Β’ Ισπανίας για το παιχνίδι Σπόρτινγκ Χιχόν – Εσπανιόλ με τζίρο 23.516€. Όπως βλέπουμε, από αυτά το περίπου 90% έχει πονταριστεί στην ισοπαλία.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:35