Τα πονταρίσματα στη Βραζιλία (03/07)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

H δράση σε Euro και Copa America είναι σε παύση την Τετάρτη (03/07) αλλά για στοίχημα υπάρχουν και πάλι επιλογές από Ευρώπη και Αμερική. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Mega Deal – Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε στις ΗΠΑ και το MLS για το παιχνίδι Σολτ Λέικ – Χιούστον. Το διπλό υποχωρεί σε αυτή την περίπτωση. Καθώς είχε ανοίξει στο 4.33 και τώρα εντοπίζεται στο 3.90.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και προχωράμε στον αγώνα Σεντ Λιούς – Σαν Χοσέ. Η τιμή της νίκηε των φιλοξενούμενων βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Ειδικότερα, από το 4.75 πλέον πληρώνει 4.20.

Επόμενη στάση κάνουμε στην αναμέτρηση Φιλαδέλδεια Γιούνιον – Σικάγο Φάιαρ. Ο άσσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Η απόδοσή του αρχικά ήταν στο 2.25 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 2.00.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 πάμε έπειτα, ο αγώνας Κουιαμπά – Μποταφόγκο για την Α’ Βραζιλίας έχει συγκεντρώσει 24.690€. Από αυτά, το 34% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Επόμενη είναι η αναμέτρηση Σάντεφιορντ – Τρόμσο για την Α’ Νορβηγίας. Ως τώρα έχει μαζέψει 11.755€ και εξ αυτών, το σχεδόν 41% έχει πάει στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί το παιχνίδι Κολόμπους Κρου – Νάσβιλ για το MLS με τζίρο 8.951€. Το περίπου 66% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30