Στο Κολομβία – Κόστα Ρίκα ο τζίρος (28/06)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Με τα παιχνίδια του Euro 2024 να έχουν μπει σε παύση, το βλέμμα στρέφεται στις σπουδαίες αναμετρήσεις του Copa America. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από το Κύπελλο Χιλής κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Ντεπόρτες Ικίκε – Αντοφαγάστα. Το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση, καθώς είχε ανοίξει στο 5.00 και πλέον εντοπίζεται στο 4.20.

Στη Φινλανδία τώρα για το ματς Ούλου – Κουόπιο όπου υπάρχει πτώση στον άσσο. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 4.33 και πλέον βρίσκεται στο 3.70 με πτώση 14.6%.

Στο Copa America για το ματς Κολομβία – Κόστα Ρίκα όπου ο άσσος είναι το σημείο που πέφτει, καθώς από το 1.50 έχει υποχωρήσει στο 1.30.

Τζίροι

Στην αναμέτρηση του Κόπα Αμέρικα, ΚολομβίαΚόστα Ρίκα, έχει πέσει το μεγαλύτερο ποντάρισμα μέχρι αυτή την ώρα και συγκεκριμένα 46.828€ και το σχεδόν 76% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στη Φινλανδία για την αναμέτρηση Ούλου – Κουόπιο που έχει μαζέψει 38.750€ ως τώρα και το περίπου 49% έχει πάει στο “διπλό”.

Στη Σουηδία τώρα για το ματς Χέλσινμποργκ – Βάμπεργκ. Στα 14.194€ είναι ο τζίρος και το σχεδόν 50% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:45