Στα παιχνίδια Euro ο τζίρος – Μεγάλες πτώσεις στο MLS (22/06)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Oι δυνατές μάχες του Σαββάτου (22/06) για το Euro 2024 ξεχωρίζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Ο αγώνας ανάμεσα σε Τουρκία και Πορτογαλία, καθώς και μεταξύ Βελγίου και Ρουμανίας τραβούν τα βλέμματα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε αρχή από τις ΗΠΑ και το MLS με τον αγώνα Σινσινάτι – Νιού Ίνγκλαντ. Όπως παρατηρούμε, το διπλό σημειώνει πτώση. Καθώς είχε ανοίξει στο 8.00 και πλέον εντοπίζεται στο 5.25.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα για την αναμέτρηση Νάσβιλ – Νιου Γιόρκ Σίτι. Καθοδική πορεία ακολουθεί ο άσσος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αφού βρισκόταν αρχικά στο 2.90 και τώρα πια έχει φτάσει στο 2.20.

Επόμενη στάση κάνουμε στη Β’ Αργεντινής και το παιχνίδι Σαν Μιγκέλ – Ταγέρες. Η ισοπαλία είναι το σημείο που υποχωρεί εδώ. Ειδικότερα, το Χ από το 3.50 έχει κατέβει ως το 2.85.

Τζίροι

Περνάμε στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2, με τα παιχνίδια του Euro για άλλη μια φορά να έχουν πάρει τα πονταρίσματα. Η αναμέτρηση Γεωργία – Τσεχία έχει αυτή την ώρα 450.157€ και το σχεδόν 53% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Ο αγώνας Τουρκία – Πορτογαλία έχει μαζέψει 341.946€ μέχρι στιγμής. Εξ αυτών, το περίπου 60% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Πιο χαμηλά, προς το παρόν τουλάχιστον, το παιχνίδια Βέλγιο – Ρουμανία με τζίρο 279.378€. Από αυτά, το σχεδόν 66% έχει πάει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:50