*3η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2025. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις κάθε ομίλου, θα συνεχίσουν στους «16» της διοργάνωσης.
*Νίκη με διαφορά τερμάτων και παράλληλα ήττα της Ατλέτικο, θέλει το Σιάτλ για να πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ. Καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα σε σχέση με την Ατλέτικο, θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν.
▶️ Δείτε τα Παγκοσμιο Κυπελλο Συλλογων Προγνωστικα σήμερα!
*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση), 2) Συνολικά ματς (Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση), 3) Fair play, 4) Κλήρωση
*Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στα χρονικά.
ΣΙΑΤΛ
Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (11′, 47′) και παρότι μείωσε με τον Ρουσνάκ στο 50′, πέντε λεπτά αργότερα δέχθηκε και τρίτο τέρμα.
Τη δεύτερη ήττα του στα ισάριθμα παιχνίδια για τη διοργάνωση, γνώρισε το Σιάτλ. Για την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων, η ομάδα του Μπράιαν Σμέτσερ αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-3.
Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και παρότι προσπάθησε να αντιδράσει, αποδείχθηκε αρκετά άστοχη στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, μέχρι και την ανάπαυλα.
Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια δέχθηκε πολύ γρήγορα και δεύτερο τέρμα, παρότι όμως βρήκε άμεση απάντηση, η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα των Ισπανών.
Είχε προηγηθεί το 2-1 της πρεμιέρας από τη Μποταφόγκο, οπότε και παραμένει χωρίς βαθμό για την ώρα.
Έχει ελπίδες πρόκρισης όμως, κάτι που για να πετύχει όμως θα πρέπει να επικρατήσει απόψε και με μεγάλη διαφορά και παράλληλα να περιμένει ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Μποταφόγκο, στο άλλο ματς του ομίλου.
Στατιστικά
*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.
*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
👉️ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-1 από τη Μποταφόγκο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 36ο λεπτό.
Ανώμαλη προσγείωση για την Παρί Σεν Ζερμέν, βλέποντας το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις να παίρνει τέλος. Για την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αντιμετώπισε τη Μποταφόγκο, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1.
Μπορεί να ήταν καλύτερη, να είχε συντριπτικό ποσοστό κατοχής, αλλά και περισσότερες τελικές, όμως δεν ήταν αρκετό. Τα βρήκε αρκετά σκούρα και “πλήρωσε” την αστοχία της, για να βρεθεί πίσω λίγο μετά το μισάωρο, σε μια αντεπίθεση.
Είχε το πάνω χέρι έκτοτε, έπαιξε φουλ επίθεση, όμως δεν ήταν ικανή να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Βραζιλιάνων και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.
Πρώτη απώλεια που είχε στον όμιλο, καθώς στην πρεμιέρα αυτού, είχε συντρίψει με το εντυπωσιακό 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Παρόλα αυτά, διατηρείται στο κόλπο της πρόκρισης, κάτι που θα εξασφαλίσει σίγουρα σε περίπτωση νίκης απόψε. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα για την Ατλέτικο, με την οποία ισοβαθμεί για την ώρα.
Στατιστικά
*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια.