* Αήττητο το Σιάτλ στα 4 τελευταία μεταξύ τους, κέρδισε τα 3.
* Τη φετινή σεζόν: Ντάλας-Σιάτλ 0-1 (13/04).
ΣΙΑΤΛ
Προηγούμενο ματς: Ισόπαλο με το Πόρτλαντ εκτός έδρας στο ντέρμπι με 1-1. Προηγήθηκε με τον Ρουσνάκ (30’), ισοφαρίστηκε από τον Μορένο (36’).
Με την ισοπαλία στο ντέρμπι με το Πόρτλαντ τρέχει μίνι σερί χωρίς νίκη μετά τη βαριά ήττα με 4-0 στο Λος Άντζελες, παραμένει όμως στη ζώνη των πλέι οφ στη βαθμολογία της περιφέρειάς του. Επέστρεψε στα γκολ στο ενεργητικό του, από τον Απρίλιο και μετά μόνο στο προηγούμενο με το Λος Άντζελες έμεινε στο μηδέν.
Ξεκινάει μια τριάδα αγώνων στην έδρα του, αυτός με το Ντάλας είναι ο πιο βατός, είναι απαραίτητο να επιστρέψει στις νίκες. Ακολουθούν δοκιμασίες με Σαν Ντιέγκο και Μινεσότα και άλλη μια με το Βανκούβερ εκτός έδρας, με το συγκεκριμένο παιχνίδι πάει στη μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ Συλλόγων όπου συμμετέχει στον όμιλο με Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μποταφόγκο.
Στατιστικά
* G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.
* Πέτυχε πρώτο γκολ στα 5/7 τελευταία.

ΝΤΑΛΑΣ
Προηγούμενο ματς: Ισόπαλο εκτός έδρας με τη Νέα Υόρκη στο κύπελλο με 2-2, ηττήθηκε με 4-3 στα πέναλτι. Δύο φορές προηγήθηκε με Καμούνγκο (28’) και Ακόστα (77’), αμφότερες ισοφαρίστηκε από Σόφο (62’) και Φόρσμπεργκ (90’+3).
Τέλος το κύπελλο για φέτος, το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Το άσχημο είναι ότι έκανε και πολλά χιλιόμετρα για να δώσει το παιχνίδι, στην ανατολική περιφέρεια, τώρα ταξιδεύει στη δυτική ακτή και μάλιστα στον βορρά.
Κάτω από μια νίκη η απόστασή της από τα πλέι ιν, μία νίκη από την επτάδα των πλέι οφ, δεδομένων των συνθηκών ωστόσο θα είναι ικανοποιημένη από την ισοπαλία. Ακολουθεί ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, πάλι εκτός με το Σινσινάτι, πριν “κλείσει” το κομμάτι πριν τη μεγάλη διακοπή με το εντός με τη Φιλαντέλφια.
Στατιστικά
* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, ισόπαλη στην κανονική διάρκεια στα 2.
* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 6 τελευταία.
