Σε πτώση το “διπλό” της Νιγηρίας (10/06)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Δυνατές φιλικές αναμετρήσεις ενόψει του Euro 2024 περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES10
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από τα Προκριματικά CONCACAF και το παιχνίδι Μπενίν – Νιγηρία κάνουμε την αρχή, καθώς παρατηρούμε ότι το “διπλό” σημειώνει πτώση, αφού άνοιξε σε απόδοση 2.25 και αυτή τη στιγμή έχει κατέβει στο 1.70 με πτώση 24.4%.

Στη φιλική αναμέτρηση Τσεχία – Βόρεια Μακεδονία τώρα, όπου ο άσσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει, αφού είχε ανοίξει στο 1.57 και πλέον βρίσκεται στο 1.38.

Επιστρέφουμε στα Προκριματικά CONCACAF για την αναμέτρηση Σομαλία – Μποτσουάνα. Εδώ η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων πέφτει. Από το αρχικό 1.80 έχει φτάσει στο 1.60 μειώθηκε δηλαδή κατά 11.1%.

Τζίροι

Η φιλική αναμέτρηση Πολωνία – Τουρκία έχει πέσει μέχρι αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα και συγκεκριμένα 22.816€. Από αυτά, το περίπου 42% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Στη φιλική αναμέτρηση Ολλανδία – Ισλανδία τώρα που έχει συγκεντρώσει 20.715€ μέχρι αυτή την ώρα. Εξ αυτών, το σχεδόν 83% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο φιλικό τεστ Τσεχία – Βόρεια Μακεδονία με τζίρο 18.643€. Όπως βλέπουμε, από αυτά το περίπου 70% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:25