Σε πτώση το “διπλό” της Φρέντρικσταντ (08/07)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Έπειτα από ένα γεμάτο σαββατοκύριακο, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι πολλές. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Mega Deal – Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από τη Νορβηγία κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Κρίστιανσουντ – Φρέντρικσταντ. Το διπλό υποχωρεί, καθώς είχε ανοίξει στο 2.25 και τώρα εντοπίζεται στο 1.90 με πτώση 15.6%.

Στο Κύπελλο Χιλής για την αναμέτρηση Ντεπορτίβο Λινάρες – Νουμπλένσε, όπου παρατηρείται μικρή πτώση στον άσσο. Ειδικότερα, από το 5.50 πλέον πληρώνει 5.25.

Επιστρέφουμε στη Νορβηγία για τον αγώνα Στρομσγκόντσετ – Σάντεφιορντ, όπου το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση, καθώς άνοιξε στο 4.50 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 4.33.

Τζίροι

Στην Αίγυπτο και το παιχνίδι Αλ Αχλί – Ταλαέα Ελ Γκάις, έχουν πονταριστεί μέχρι αυτή την ώρα 14.153€. Από αυτά, το 84.0% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στη Νορβηγία για την αναμέτρηση Κρίστιανσουντ – Φρέντρικσταντ, που ως τώρα έχει μαζέψει 13.988€ και εξ αυτών, το σχεδόν 51% έχει πάει στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στην Φινλανδία μεταφερόμαστε τώρα για το ματς Ίντερ Τούρκου – Λάχτι με τζίρο 12.385€. Το περίπου 63% έχει κατεύθυνση στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:55