Πτωτικά το διπλό της Βέστερλο – Στη Λα Λίγκα ο τζίρος (10/05)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Aνεβαίνουν οι ρυθμοί και η ποικιλία για στοιχημα την Παρασκευή (10/05), λίγο πριν από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζουν σήμερα οι αγώνες σε Λα Λίγκα, Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Προσφορά* Γνωριμίας! 7x Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε για αρχή στην Α’ Βελγίου και το παιχνίδι Σταντάρ Λιέγης – Βέστερλο. Παρατηρούμε πως το διπλό κινείται πτωτικά. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 3.60 και πλέον έχει κατέβει στο 2.88.

Επόμενη στάση κάνουμε στη Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Σουντιρόλ – Παλέρμο. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων υποχωρεί. Συγκεκριμένα, εντοπιζόταν στο 2.80 και τώρα πια πληρώνει 2.25.

Προχωράμε στην Α’ Σαουδικής Αραβίας και τον αγώνα Αλ Ιτιχάντ – Αλ Ετιφάκ. To σημείο που μας ενδιαφέρει είναι το διπλό. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων ήταν αρχικά στο 3.60 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2.45.

Τζίροι

Περνάμε στους τζίρους για 1Χ2 στο ανταλλακτήριο, με την αναμέτρηση Αλαβές – Τζιρόνα για τη Λα Λίγκα να έρχεται πρώτη με 184.392€ μέχρι στιγμής. Εξ αυτών, το 46% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό.

Ακολουθεί το παιχνίδι Φροζινόνε – Ίντερ για τη Σέριε με τζίρο 94.112€ ως τώρα. Από αυτά, το σχεδόν 56% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Πιο κάτω ο αγώνας Μπρεστ – Ρεμς για τη Λιγκ 1, που έχει συγκεντρώσει αυτή την ώρα 80.150€. Το περίπου 57% έχει καταλήξει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:15