Πέφτει το “Χ” στο Πορτογαλία-Γαλλία (05/07)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Στη φάση των “8” βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή (05/07) πλέον το Euro 2024 ενώ συνεχίζεται και το Copa America. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Winmasters & Paysafe! 50 δώρα* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από το Εuro και το παιχνίδι Πορτογαλία – Γαλλία. Η ισοπαλία είναι το σημείο που υποχωρεί. Όπως παρατηρούμε, είχε ανοίξει στο 3.25 και πλέον βρίσκεται στο 2.90.

Περνάμε στο Copa America στη συνέχεια και την αναμέτρηση Βενεζουέλα – Καναδάς. Το “Χ” ακολουθεί καθοδική πορεία εδώ. Ειδικότερα, η ισοπαλία από το αρχικό 3.50 έχει πέσει στο 3.10.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Α’ Μεξικού και τον αγώνα Κερέταρο – Τιχουάνα. Πτώση σημειώνει το διπλό σε αυτή την περίτπωση. Η απόδοσή του εντοπιζόταν στο 3.10 και τώρα έχει κατέβει στο 2.75

Τζίροι

Στα ματς του Euro έχουν πάει τα περισσότερα πονταρίσματα σήμερα. Η αναμέτρηση Ισπανία – Γερμανία έχει συγκεντρώσει ως τώρα 818.729€. Από αυτά, το 35% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο και το 34% στο διπλό.

Ακολουθεί ο αγώνας Πορτογαλία – Γαλλία με τζίρο 642.553€ μέχρι στιγμής. Εξ αυτών το σχεδόν 40% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Πιο χαμηλά, το παιχνίδι Πουέμπλα – Σάντος Λαγκούνα για την Α’ Μεξικού, με 2.494€ αυτή την ώρα. Το περίπου 41% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30