Πέφτει σημείο στην Παραγουάη, Στο Ανδόρρα – Αμορεμπιέτα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε την αρχή από την πρώτη κατηγορία της Παραγουάης και το ματς Σπορτίβο Αμελιάνο – Σολ ντε Αμέρικα. Πτωτικά κινείται το “διπλό”, καθώς είχε ανοίξει στο 3.60 και πλέον έχει κατέβει στο 3.00, μειωμένο κατά 16.7%.

Στην Αργεντινή τώρα για το παιχνίδι Ουνιόν Σάντα Φε – Σεντράλ Κόρδοβα. Πτώση παρατηρείται και εδώ στην απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων. Ειδικότερα, από το αρχικό 2.10 έχει πια φτάσει στο 1.85, πτώση 11.9%.

Επόμενη στάση η Ρουμανία για το παιχνίδι Αράντ – Βολουντάρι. Ο άσος βρίσκεται σε πτώση, αφού από το 1.91 που βρισκόταν πλέον εντοπίζεται στο 1.80 με πτώση 5.7%.

Τζίροι Στοιχήματος

Το μεγαλύτερο ποντάρισμα μέχρι αυτή την ώρα έχει πέσει στο παιχνίδι Ανδόρρα – Αμορεμπιέτα, καθώς έχει συγκεντρώσει 49.991€ και από αυτά το 57% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στην Αγγλία για το παιχνίδι Κρόουλι – Στόκπορτ, που έχει μαζέψει 7.036€ και το σχεδόν 53% έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στη Ρουμανία για την αναμέτρηση Πετρολούλ – Κραϊόβα με τζίρο 6.965€ αυτή την ώρα. Το περίπου 40% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:15