Πέφτει σημείο στη Βουλγαρία – Στη Serie A το ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Μετά από ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (20/05), ωστόσο στο πρόγραμμα υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ & Τελικός CONFERENCE
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από τη Βουλγαρία κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Σλάβια Σόφιας – Μπότεφ Πλόβντιβ. Ο άσσος παρουσιάζει μεγάλη πτώση, καθώς από το 2.40 έχει υποχωρήσει στο 1.70 με πτώση 29.2%.

Στην 1. Division Δανίας για το παιχνίδι Κόγκε – Χέλσιγνκορ, όπου η νίκη των φιλοξενούμενων παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Είχε ανοίξει στο 4.33 και πλέον έχει φτάσει στο 3.20 με πτώση 26.1%.

Στην Eliteserien Νορβηγίας τώρα για το παιχνίδι Κρίστιανσουντ – Μπραν. Το διπλό εντοπίζοταν στο 1.95 και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.44 με πτώση 25.9%.

Τζίροι

Στη Serie A έχει πέσει το μεγαλύτερο ποντάρισμα και στο παιχνίδι Σαλερνιτάνα – Βερόνα που έχει συγκεντρώσει 167.977€ μέχρι στιγμής. Από αυτά, το περίπου 60% έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.

Στο Μπολόνια – Γιουβέντους τώρα, που έχει συγκεντρώσει 64.134€ με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Στη Δανία για την αναμέτρηση Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι με τζίρο 27.551€ αυτή τη στιγμή. Το περίπου 62% έχει πάει στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:55