Ολυμπιακοί Αγώνες: Πιθανότητα να γίνουν χωρίς κόσμο!

Ανανεώθηκε:
olympiakoi agones 2021

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν το 2021 στο Τόκιο! Οι υπεύθυνοι σκέφτονται αυτό το σενάριο, σε περίπτωση που δεν υπάρξει βελτίωση στο ζήτημα του κορωνοϊού. Εννοείται, ότι επιθυμούν να κερδίσουν το… στοίχημα και οι αγώνες να γίνουν με κόσμο.

Θα είναι φυσικά, η πρώτη φορά στην ιστορία που θα γίνει κάτι τέτοιο. Εφόσον τελικά αυτό το ενδεχόμενο επιβεβαιωθεί στην πράξη. Οι διοργανωτές επιθυμούν να υπάρχουν θεατές στις κερκίδες και περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση με την πανδημία. Ωστόσο, αν δεν… καταλαγιάσουν τα πράγματα, είναι πιθανό το 2021 να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς θεατές! Το σενάριο είναι καταστροφικό για τη ΔΟΕ, στο οικονομικό κομμάτι. Αλλά και για την ίδια την πόλη του Τόκιο, που περίμενε πολλά έσοδα λόγω της διοργάνωσης. Την αποκάλυψη ότι μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να μην έχουν κόσμο, έκανε μέλος του κόμματος που κυβερνάει στην Ιαπωνία

Νόμιμα και με ασφάλεια | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είναι αδύνατον να διαγράψουμε τελείως τον κορωνοϊό και να γιορτάσουμε τους Αγώνες. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ζήσουμε με τον κορωνοϊό. Έτσι πρέπει να προετοιμαστούμε και για το γεγονός να τους διοργανώσουμε χωρίς την παρουσία θεατών» είπε ο εν λόγω πολιτικός, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι προχωράει η ιδέα στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων να υπάρχει μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε χώρα.

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, είχε παραδεχθεί ότι εξετάζονται διάφορα εναλλακτικά σενάρια για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα, οι πολίτες της Ιαπωνίας σύμφωνα με δημοσκοπήσεις είναι αντίθετοι στην διεξαγωγή τους εν μέσω κορωνοϊού, αν και τυχόν αναβολή θα σήμαινε τεράστια οικονομική ζημιά για την χώρα που έχει επενδύσει δισεκατομμύρια για την διεξαγωγή τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν φέτος τον Αύγουστο, αλλά λόγω της πανδημίας, μεταφέρθηκαν για το καλοκαίρι του 2021 στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Κορυφαία ειδικά στοιχήματα | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ