Ο τζίρος στο Βέλγιο – Μαυροβούνιο (05/06)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Ενδιαφέροντα διεθνή φιλικά παιχνίδια τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι παμε στοιχημα την Τετάρτη (05/06) λίγες μέρες πριν το Euro 2024 ξεκινήσει. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Α’ Παραγουάης και το παιχνίδι Λουκένιο – Τρινιντένσε. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί. Όπως βλέπουμε, είχε ανοίξει στο 4.33 και πλέον έχει κατέβει στο 3.60.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα για τον αγώνα Ολίμπια – Λιμπερτάδ. Παρατηρούμε ότι καθοδική πορεία ακολουθεί η τιμή της ισοπαλίας. Ειδικότερα, το Χ βρισκόταν στο 3.50 και πλέον έχει φτάσει στο 2.75.

Επόμενο στάστη κάνουμε στα Προκριματικά Μουντιάλ CONCACAF για την αναμέτρηση Αντίγκουα & Μπαρμπούντα – Βερμούδες. Η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων πέφτει. Το διπλό εντοπιζόταν στο 6.00 και πια πληρώνει 3.40.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 πάμε έπειτα, όπου τα διεθνή φιλικά παίρνουν τη μερίδα του λέοντος. Ο αγώνας Βέλγιο – Μαυροβούνιο έχει ως τώρα 85.637€ και το περίπου 95% εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Πιο χαμηλά η αναμέτρηση Νορβηγία – Κόσοβο με 72.708€. Από αυτά, το σχεδόν 94% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι Ισπανία – Ανδόρα έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 66.453€. Με το περίπου 98% να έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:10