Ο τζίρος στην Ισπανία – Πέφτει άσσος στη Φινλανδία (12/06)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Λίγες μόνο μέρες απέμειναν μέχρι να ξεκινήσει το Euro 2024 και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (12/06) κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς. Ξεχωρίζει η δράση στην Ισπανία και τη Φινλανδία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES10
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Α’ Φινλανδίας και το παιχνίδι Γκνίσταν – Ελσίνκι. Πτώση σημειώνει ο άσσος, καθώς όπως παρατηρούμε είχε ανοίξει στο 4.75  και πλέον έχει φτάσει στο 3.60.

Περνάμε στην ανώτερη κατηγορία Αργεντινής και τον αγώνα Χιμνάσια Λα Πλάτα – Μπαράκας Σεντράλ. Η τιμή της νίκης των γηπεδούχων πέφτει. Αρχικά βρισκόταν στο 2.05 και τώρα πια έχει φτάσει στο 1.70.

Στην ίδια διοργάνωση παραμένουμε και πάμε στην αναμέτρηση Γοδόι Κρους – Ροσάριο Σεντράλ. Η ισοπαλία είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Το Χ από το 3.50 έχει πέσει στο 3.10.

Τζίροι

Προχωράμε στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2, πρώτο έρχεται το παιχνίδι για τα πλέι οφ ανόδου από τη Λα Λίγκα 2 στη Λα Λίγκα Έιμπαρ – Οβιέδο με 33.978€. Από αυτά, το περίπου 47% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Επόμενος είναι ο αγώνας Μαριεχάμν – Βάασα από την Α’ Φινλανδίας που έχει ως τώρα συγκεντρώσει 24.827€. Το σχεδόν 48% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Στο ίδιο πρωτάθλημα μένουμε για τη συνέχεια, καθώς η αναμέτρηση Γκνίσταν – Ελσίνκι έχει τζίρο 23.229€. Με το περίπου 50% να έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:20