Ντνίπρο – Παναθηναϊκός Live Streaming: Σε ποιο κανάλι βλέπουμε το ματς

Ανανεώθηκε:
ντνιπρο παναθηναικοσ καναλι live streaming

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός Κανάλι και Livestreaming! Που μπορείτε να δείτε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1 HD ενώ έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε live streaming από κινητό ή υπολογιστή εφόσον έχετε συνδρομη στην πλατφόρμα.

Την Τρίτη (25/07, 21:00) ο Παναθηναϊκός κάνει την επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από μια πενταετία. Ρίχνεται στη μάχη στον 2o προκριματικό γύρο του Champions League, με αντίπαλο την Ντνίπρο εκτός έδρας.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό preview του αγώνα Ντνίπρο – Παναθηναϊκός

Μετά από τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν, οι “πράσινοι” τώρα έχουν την πρώτη τους επίσημη υποχρέωση για τη σεζόν 2023 – 2024. H ρεβάνς στη Λεωφόρο έχει οριστεί μια εβδομάδα αργότερα (Τρίτη 01/08, 20:30).

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα παλέψει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, τον 3ο προκριματικό. Αν περάσει εκεί, θα έχει αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Φυσικά, με τον μεγάλο στόχο να είναι να βρεθεί στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League θα το καλύψει τηλεοπτικά η COSMOTE TV και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 1 HD. Σε live streaming μπορείτε να δείτε τον αγώνα εφόσον έχετε λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός Κανάλι & Live Streaming

ΩΡΑ ΚΑΝΑΛΙ LIVE STREAMING
21:00 COSMOTE SPORTS 1 HD COSMOTE TV

👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις κάθε μέρα στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
Προγνωστικά Value Bets
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων
🥇 Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ