+22

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 28 / 06 / 2022

Moneysafe

moneysafe

Κερδίστε 500€ σε Paysafecards (Κλικ εδώ)

ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ MONEYSAFE

1. Κάνοντας τις αγορές σας με τη MoneySafe MasterCard είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

2. Πολύ σημαντικό είναι πως οι λεπτομέρειες του λογαριασμού τραπέζης σας και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι προστατευμένα από κλοπή εφόσον δεν είναι συνδεδεμένα με τη κάρτα σας. Η προπληρωμένη λειτουργία είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να στοιχηματίσετε στο διαδίκτυο.

3. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως η κάρτα είναι προπληρωμένη κάτι που σημαίνει ότι δε μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που έχετε φορτώσει και είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας . Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, να μην ξοδεύετε περισσότερο και παράλληλα να μπορείτε να ελέγχετε τις συναλλαγές σας μπαίνοντας στον online λογαριασμό σας.

4. Με την προπληρωμένη MoneySafe MasterCard μπορείτε να παίξετε στοίχημα στο διαδίκτυο με απόλυτη ασφάλεια οπουδήποτε εμφανίζεται το σήμα MasterCard. Οι προσωπικές πληροφορίες του ηλεκτρονικού πορτοφολιού και της κάρτας σας παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες. Οι συναλλαγές σας φαίνονται μόνο στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό λογαριασμό και ποτέ δε θα λάβετε ενημερωτική κατάσταση με τις συναλλαγές σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

5. Η Moneysafe παρέχει τη δυνατότητα να αποφύγετε τη χρέωση 4% στο φόρτωμα της Moneysafe Card. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι φορτώνετε επί τόπου με μετρητά σε συνεργαζόμενα καταστήματα την κάρτα. Έτσι χρεώνεστε μόνο 2%.

Πως μπορώ να πάρω τα λεφτά μου τώρα που δε γίνονται αναλήψεις από τα ATMs;

Από τις 4 Οκτωβρίου 2016 η MoneySafe ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι της MoneySafe Mastercard δε θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την κάρτα για αναλήψεις σε ATM. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πρόκειται για κάτι προσωρινό που αναμένεται να διευθετηθεί. Το πρόβλημα, διαβεβαιώνει η ιστοσελίδα δεν αφορά στη ίδια αλλά προέκυψε μετά από σχετική εντολή που έδωσε η MasterCard International. Όσοι έχουν μέσα στην κάρτα χρήματα και δε σκοπεύουν ή θέλουν να τα ξοδέψουν σε αγορές, μπορούν να επικοινωνούν μέσω του e-mail που έχουν συνδέσει με την κάρτα και να στείλουν έναν ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά του, για να τους μεταφέρει εκεί τα χρήματα η MoneySafe.

ALERT: Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη σε κάρτες και η εκτιμώμενη αναμονή κατόπιν παραγγελίας είναι 30 ημέρες. Επίσης είναι αδύνατη η ανάληψη από ΑΤΜ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

  • BHMA 1 Κάντε κλικ στα διαφημιστικά banner της Moneysafe που βρίσκονται στο site μας
  • BHMA 2 Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε την Moneysafe. Παραγγείλετε την καινούρια σας προπληρωμένη MoneySafe MasterCard μέσω κωδικού κουπονιού MoneySafe αξίας €10. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την καινούρια σας προπληρωμένη MoneySafe MasterCard για άμεση χρήση.    
  • BHMA 3 Αφού λάβετε SMS με την ενεργοποίηση το μόνο που έμεινε είναι να "φορτώσετε" την MoneySafe MasterCard σας γρήγορα και εύκολα μέσω κωδικό κουπονιού MoneySafe, που θα βρείτε σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα η μέσω μετρητών σε συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης καρτών MoneySafe.  

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ SPOT

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια ιστοσελίδα ή λεπτομέρειες για τον τρέχοντα διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:

  • μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
  • με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • με e-mail στο support@betarades.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις στοιχηματικές με κλικ στα διαφημιστικά Banner του σάιτ μας! Έτσι, κερδίζετε τα οφέλη που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα, εφόσον προκύψει.

Επικοινωνία