--> Εγγραφείτε και Κερδίστε 1.000€ δώρο σε paysafecard!
+21

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 15 / 11 / 2018
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Εγγραφείτε και Κερδίστε 1.000€ δώρο σε paysafecard!

Το Betarades.gr πιστό στις συνεχείς προσφορές στο κοινό του δίνει 1.000€ σε κάρτες στους αναγνώστες του
 Το Betarades.gr πιστό στις συνεχείς προσφορές στο κοινό του δίνει 1.000€ σε paysafecards στους αναγνώστες του!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και το Betarades.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μεγάλα δώρα και να χαρείτε ακόμη περισσότερο τις ημέρες αυτές! Ο Άγιος Βασίλης φέτος θα έρθει πιο νωρίς, καθώς ο σούπερ νέος διαγωνισμός του αγαπημένου σας site, σας χαρίζει 1.000€ σε paysafecards!

Ευχαριστώντας όλους εσάς που καθημερινώς όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζετε με την επιλογή σας να ενημερώνεστε μέσα από το Betarades.gr, επιβραβεύοντας την δουλειά μας και δίνοντας μας τη δύναμη να συνεχίζουμε καθημερινά με όλο και μεγαλύτερο ζήλο.

  • Το Betarades.gr σε συνεργασία με την paysafecard δίνει 1.000€ σε 70 τυχερούς που θα προκύψουν με κλήρωση, μεταξύ αυτών που απλώς θα εγγράφονται στο Live Chat του Betarades.gr για να συμμετάσχουν στην online κοινότητα των χρηστών μας. Κατόπιν να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail στο support@betarades.gr.
  • Περίοδος εγγραφών:  από 1/11/17 μέχρι 31/12/2017 (23:59). Πότε θα γίνει η κλήρωση; Η κλήρωση για τις κάρτες θα διεξαχθεί τις πρώτες ημέρες του 2018 και όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail την ίδια ημέρα.
  • paysafe-180Περισσότεροι από 1.650 επισκέπτες του Betarades.gr έχουν κερδίσει δώρα μέσω των δικών μας διαγωνισμών αλλά και των χορηγών μας που έχουν διεξαχθεί, δώρα όπως: paysafecard, Moneysafe κάρτες, Upay κάρτες, κινητά iPhone5, Tablets, Added Prize Pools σε πολλά τουρνουά πόκερ, φανέλες ομάδων αλλά και ταξίδια-συμμετοχές στο Grand Series of Poker αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

70 τυχεροί θα κερδίσουν Κάρτες Αξίας 1.000€:

  • 1 τυχερός θα κερδίσει κάρτα αξίας 100€
  • 3 τυχεροί θα κερδίσουν κάρτες αξίας 50€
  • 6 τυχεροί θα κερδίσουν κάρτες αξίας 25€
  • 60 τυχεροί θα κερδίσουν κάρτες αξίας 10€

Δείτε τους νικητές του Διαγωνισμού εγγραφών (Κλικ Εδώ)

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία