*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5
*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G
*Μόλις μια νίκη έχει η Μινεσότα στα έντεκα πιο πρόσφατα με αντίπαλο το Λος Άντζελς (1-5-5).
ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 0-1 του Ντάλας εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Άνοιξε το σκορ με τον Μάρκανιτς στο 31′ και άντεξε στην συνέχεια.
Έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία η Μινεσότα Γιουνάτιεντ, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω της το κακό διάστημα του Μαρτίου. Η νίκη με 0-1 απέναντι στο Ντάλας ήρθε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, ενώ ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Από την αρχή σε θέση οδηγού, άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και στην συνέχεια μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση και να κρατήσει το μηδέν.
Το σύνολο του Κάμερον Νόουλς έχει πλέον αυτοπεποίθηση, βρίσκεται σε ξεκάθαρο μομέντουμ και βγάζει αξιοπιστία, ειδικά όταν παίρνει τον έλεγχο του ρυθμού. Ανέβηκε στην έκτη θέση της Δύσης και ελπίζει σε ακόμη ψηλότερο πλασάρισμα. Τραυματίες ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπόξαλ και ο μέσος Στράουντ.
Στατιστικά
*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G
*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στο Κολοράντο εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική.
Κάκιστη η εικόνα του στο ματς με το Κολοράντο, έμεινε στο 0-0 και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2). Η εικόνα της ομάδας του Ντος Σάντος δεν θύμιζε σε τίποτα το σύνολο που συνηθίζει να κυριαρχεί, με εμφανές πρόβλημα στη δημιουργία και περιορισμένη ενέργεια στο τελευταίο τρίτο. Το Κολοράντο από την πλευρά του διάβασε σωστά το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και ουσιαστικά εγκλώβισε τον αντίπαλο σε έναν ρυθμό που δεν τον βόλευε.
Η ανάγκη για αντίδραση είναι άμεση, ωστόσο στα τελευταία ματς βγάζει ζητήματα κόπωσης. Τραυματίες ο κίπερ Χέιζαλ, ο βασικός μεσοεπιθετικός Εουστάκιο, ο βασικός αμυντικός μέσος Ιγκόρ Ζεσούς, ο στόπερ Ντελαβάλε και ο μεσοεπιθετικός Μπούντρι.
Στατιστικά
*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ
*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal