Μεγάλες πτώσεις σημείων στη Σαουδική Αραβία (27/01)
Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα Δευτέρα (27/01) το κουπόνι στοιχήματος με δράση σε Ισπανία και Σέριε Α. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.
Πτώση αποδόσεων
Ξεκινάμε από τη Σαουδική Αραβία και την αναμέτρηση Αλ Καντσία – Αλ Χιλάλ. Ο άσσος παρουσιάζει μεγάλη πτώση, καθώς άνοιξε στο 4.75 και έχει φτάσει στο 3.50 με πτώση 26.3%.
Στην ίδια κατηγορία για την αναμέτρηση Αλ Σαμπάμπ – Αλ Φάιχα. Εδώ το “διπλό” μας ενδιαφέρει, καθώς είχε ανοίξει στο 4.50 και πλέον έχει κατέβει στο 3.50 με πτώση 22.2%.
Στη Λα Λίγκα για το ματς Αλαβές – Θέλτα. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων πέφτει, βρισκόταν αρχικά στο 2.90 και τώρα πληρώνει 2.55.
Τζίροι
Στην κορυφή βρίσκεται η αναμέτρηση Μπέρνλι – Λιντς που έχει τζίρο μέχρι στιγμής στα 166.112€, με το περίπου 40% να έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.
Στη Σέριε Α για την αναμέτρηση Βενέτσια – Βερόνα, έχοντας συγκεντρώσει αυτή την ώρα 111.656€. Σχεδόν το 42% εξ αυτών έχει πάει στη νίκη των γηπεδούχων.
Στο παιχνίδι Αλαβές – Θέλτα με τζίρο 76.720€. Από αυτά, το περίπου 37% έχει κατεύθυνση τον άσσο.
Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.
Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:35