Μεγάλες πτώσεις σημείων σε Βουλγαρία, Ιρλανία

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής πριν από ένα σαββατοκύριακο – φωτιά. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από τη Βουλγαρία κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Χεμπάρ – Μπερόε, όπου ο άσος βρίσκεται σε κάθοδο. Είχε αρχική απόδοση 2.20 τώρα πια έχει κατέβει στο 1.75 με πτώση 20.5%.

Στην Πρέμιερ Ιρλανδίας για το παιχνίδι Σέλμπουρν – Γουότερφορντ, όπου εδώ το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση, καθώς είχε ανοίξει στο 5.00 και πλέον βρίσκεται στο 4.00 με πτώση 20.0%.

Στη Σαουδική Αραβία για την αναμέτρηση Αλ Ετιφάκ – Αλ Ακχντουντ με τη νίκη των φιλοξενούμενων να είναι σε πτώση, καθώς από το 4.10 έχει φτάσει αυτή την ώρα στο 3.30 με πτώση 19.5%.

Τζίροι

Στην Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ έχει πέσει μέχρι αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα και συγκεκριμένα 111.097€. Περίπου το 57% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στην αναμέτρηση Ρίο Άβε – Μπενφίκα τώρα που έχει συγκεντρώσει 11.276 ως τώρα και το 72% έχει πέσει στο “διπλό”.

Στη Φινλανδία για την αναμέτρηση Ελσίνκι – Βάασα με τζίρο 9.234€ μέχρι στιγμής. Εξ αυτών, το περίπου 53% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:03