Κουπόνι Μπάσκετ (31/10/2026): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
aktinografia basket betarades

ΒΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΕΚ (15:00, ΣΠΟΡ FM TV1)

Χωρίς νίκη παραμένει ο Βίκος έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, μετά το 80-70 από τον Κολοσσό, την Κυριακή, στη Ρόδο. Καλύτερη επιθετική του επίδοση οι 74 πόντοι. Αποκτήθηκε ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ Άνταμ Σμιθ, που πήρε τη θέση του Μπόγκς.

Δεύτερη σερί ήττα για την ΑΕΚ, σε όλες τις διοργανώσεις το 65-62 από τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο, στην Πυλαία, στο οποίο, όμως, έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Εκτός ο γκαρντ Ερτέλ και ο σέντερ Φίζελ.

Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα και μάλλον θα τα καταφέρει.

👉 Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ για σήμερα!


ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (16:00, ΣΠΟΡ FM TV3)

Περισσότερα για το Καρδίτσα – Κολοσσός Ρόδου εδώ.


ΜΥΚΟΝΟΣ BETSSON – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (16:00, ΣΠΟΡ FM TV2)

Δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα για τη Μύκονο, με τελευταία το 88-72 από τον Άρη, το Σάββατο, στο «νησί των ανέμων». Την Τετάρτη, για το FIBA Europe Cup, νίκησε τη Ρίγα με 91-88, στη Λετονία.

Την πρώτη της επικράτηση πανηγύρισε η Δόξα, με το 94-86, επί του Ηρακλή, το Σάββατο, στη Λευκάδα, έπειτα από παράταση (78-78 η κανονική διάρκεια).

Η Μύκονος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι αποδόσεις του «άσου» κρίνονται μικρές.


ΜΑΡΟΥΣΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (17:00, ΣΠΟΡ FM TV4)

0/4 για το Μαρούσι, με το 83-81 από το Περιστέρι, το Σάββατο, εκτός έδρας. Παρελθόν ο Μαρτς, στη θέση του ήρθε ο 30χρονος Αμερικανός «πλάγιος» Τρέι Ντρέσελ.

Δύο κολλητές αποτυχίες για τον Προμηθέα, το 85-45 από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή, στην Πάτρα, για τη Stoiximan GBL, και το 88-82 από τη Σπλιτ, την Τετάρτη, στην Κροατία, για το FIBA Europe Cup.

Αγώνας και με μεγάλο εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον. Δε θα μπλέξουμε.


ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ (17:30, ΣΚΑΪ)

Τρεις αποτυχίες στη σειρά για τον Ηρακλή, με τις δύο τελευταίες να είναι εκτός έδρας στην παράταση. Η πρώτη ήταν το 94-86 από τη Δόξα, το Σάββατο, στη Λευκάδα (78-78 η κανονική διάρκεια) και η δεύτερη το 101-100 από την Τάρτου (89-89 πριν το έξτρα πεντάλεπτο) την Τετάρτη, για το FIBA Europe Cup. Αμφίβολος ο γκαρντ Λεκιού.

Την ήττα από την Μπαχτσεσεχίρ γνώρισε ο ΠΑΟΚ, με 84-81, την Τρίτη, στην Τουρκία, για το EuroCup. Τρεις ημέρες νωρίτερα, είχε κάνει το 4-0 στην Ελλάδα, με το 65-62 επί της ΑΕΚ, στην Πυλαία.

Έξι διαδοχικές επικρατήσεις επί του Ηρακλή μετρά ο ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα τις κάνει επτά.


ΚΟΡΦΕΖ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (14:30)

Εναλλάσσει θετικά και αρνητικά αποτελέσματα στα έσχατα πέντε η Κορφέζ, των τριών νικών στο FIBA Europe Cup, με τελευταία το 87-85 επί της Βαλμιέρα, την Τετάρτη, εκτός έδρας, και των δύο ηττών στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με πιο πρόσφατη το 93-77 από την Αναντολού Έφες, την Κυριακή, στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τις τέσσερις συνεχείς επιτυχίες της, η Τράμπζονσπορ έχει βάλει δύο αποτυχίες στη σειρά, με τελευταία το 97-81 από τη Ρίτας, την Τετάρτη, εκτός έδρας, για το FIBA Champions Legaue. Το Σάββατο, για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, είχε χάσει από την Εσενλέρ Ερόκσπορ, με 93-90, στην Τραπεζούντα. Νέο πρόσωπο ο 24χρονος Αμερικανός «πλάγιος» Μπράντον Μπόστον, ενώ παραμένει στα πιτ ο περιφερειακός Σακ Χάρισον.

Μικρό προβάδισμα στο «διπλό», αλλά μέχρι εκεί.


ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ (17:00)

Την τέταρτη ήττα της υπέστη η Μπόρντο με το 102-68 από τη Γαλατάσαραϊ, την Κυριακή, εκτός έδρας. Στο σπίτι της, πάντως, εμφανίζεται πιο ανταγωνιστική.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η Μπαχτσεσεχίρ, που έχει ρεκόρ 9-1, σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τρίτη, επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 84-81, στην Κωνσταντινούπολη, για το EuroCup, και δύο ημέρες νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, είχε νικήσει την Μπεσίκτας με 100-96, για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δεν προλαβαίνει ο φόργουορντ Αϊζέια Μάικ.

Γκραν φαβορί η Μπαχτσεσεχίρ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να έχει υψηλό σκορ.


ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΤΖΙΡΟΝΑ (19:00)

Τη δεύτερη ήττα της στα πέντε επίσημα που έχει δώσει γνώρισε η Σαραγόσα, με το 99-81 από την Μπαρτσελόνα, το Σάββατο. Με τους 81 πόντους ισοφάρισε τη χειρότερη επιθετική της επίδοση στη σεζόν. Εκτός ο γκαρντ Χόουμσλι και ο σέντερ Μπάνγκο, αμφίβολος ο πλέι μέικερ Μπελ-Χάινς.

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με έσχατη το 101-87 επί της Μπανταλόνα, την Κυριακή, εντός έδρας, για τη Liga Endesa, η Τζιρόνα έχασε από τη Σολνόκι, με 81-79, την Τετάρτη, εκτός έδρας, για το FIBA Europe Cup. Δεν υπολογίζονται οι γκαρντ Βάθκεθ και Φιέλερουπ και ο φόργουορντ Μπουσκέτς.

Ματς που θα πάει σε γρήγορο τέμπο και ο νικητής μπορεί να πιάσει τους 100 πόντους.


ΝΤΕΝΙΖΛΙ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (19:30)

Περισσότερα για το Ντενιζλί – Γαλατασαράι εδώ.


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΧ – ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (19:30)

Δεν πατάει καλά στα πόδια της η Μπραουνσβάιχ, η οποία μετά το εκρηκτικό της ξεκίνημα με 4-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει γνωρίσει τρεις διαδοχικές αποτυχίες, όλες με διαφορές μεγαλύτερες των 8 πόντων. Η τελευταία ήταν το 88-73 από τη Φοίνιξ, την Κυριακή στο Χάγκεν, για την Μπουντεσλίγκα. Παραμένουν εκτός ο φόργουορντ Σρέντερ και ο φόργουορντ Χόλογουεϊ, αμφίβολοι ο περιφερειακός Άσκιου και ο φόργουορντ Εντιγκίν .

Ανεβασμένη είναι η Βούρτσμπουργκ, των τεσσάρων κολλητών επιτυχιών, με πιο πρόσφατη το 91-62 επί της Τζίκι Βαρσοβίας, την Τετάρτη, εντός έδρας, για το FIBA Europe Cup. Δύο ημέρες νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, είχε νικήσει και τους Κέμνιτζ 99ερς, με 98-88, για την Μπουντεσλίγκα.

Τέσσερις συνεχόμενες επικρατήσεις επί της Μπραουνσβάιχ, ανεξαρτήτως έδρας, μετρά η Βούρτσμπουργκ και μπορεί να τις κάνει πέντε. Ειδικά αν λείψουν οι Άσκιου και Εντιγκίν.


ΟΥΛΜ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (19:30)

Περισσότερα για το Ουλμ – Όλντενμπουργκ εδώ.


ΜΟΥΡΘΙΑ – ΓΕΪΔΑ (20:30)

Εναλλάσσει θετικά και αρνητικά αποτελέσματα στα έσχατα έξι η Μούρθια. Το Σάββατο, επιβλήθηκε της Κορούνια με 88-81, εντός έδρας, για τη Liga Endesa, ενώ την Τρίτη, στο ίδιο γήπεδο, ηττήθηκε από το Περιστέρι με 80-72, για το FIBA BCL. Αμφίβολος ο φόργουορντ Ραϊέστε.

Τέσσερις ήττες, έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας, έχει γνωρίσει η Γέιδα, με το 122-86 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Κυριακή, εντός έδρας. Παραμένουν στα πιτ οι γκαρντ Ροντρίγκεθ και Γκαρθία και ο σέντερ Ντιανιέ.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μούρθια, ίσως πάρει το ροζ φύλλο ευκολότερα του αναμενομένου.


ΡΟΜΑ – ΣΚΑΦΑΤΙ (21:00)

Τέσσερις ήττες στη σειρά για τη Ρόμα, με το 85-80 από την Μπόσνα, την τρίτη, στην «αιώνια πόλη», για το EuroCup. Το Σάββατο, είχε χάσει από τη Βαρέζε με 110-103, εκτός έδρας, για το Καμπιονάτο, στην παράταση (95-95 η κανονική διάρκεια). Δύσκολο να προλάβει ο «ψηλός» Σιμόνοβιτς.

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν, έπειτα από τέσσερις αποτυχίες, πανηγύρισε η Σκαφάτι με το 87-81 επί της Τρέντο, την ίδια ημέρα. Εκτός ο γκαρντ ΜακΓκρούντερ.

Πολύ χαμηλός ο «άσος» για την κατάσταση που βρίσκεται η Ρόμα. Πάσο.


ΒΕΡΟΝΑ – ΒΑΡΕΖΕ (21:00)

Έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις της η Βερόνα ηττήθηκε από την Τριέστε, με 108-99, την Κυριακή, εκτός έδρας. Εκτός οι «πλάγιοι» Μάσινμπεργκ και Μπρόκινγκτον.

Δύο νίκες στη σειρά για τη Βαρέζε, με το 110-103 επί της Ρόμα, το Σάββατο, εντός έδρας, στην παράταση (95-95 η κανονική διάρκεια), για το Καμπιονάτο, και το 95-61 επί της Μπάμπεργκ, την Τρίτη, στη Γερμανία, για το FIBA Europe Cup. Δεν υπολογίζονται οι γκαρντ Ντέλα Βάλε και ΜακΝτάουελ-Ουάιτ.

Προς αποφυγή ο «άσος», πιο εύκολα θα κοιτούσαμε προς το «διπλό», σε τιμές αουτσάιντερ.


ΚΕΜΝΙΤΖ 99ΕΡΣ – ΛΟΥΝΤΙΒΙΧΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:00)

Περισσότερα για το Κέμνιτζ 99ερς – Λούντβιχσμπουργκ εδώ.


ΤΡΕΒΙΖΟ – ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (21:30)

Τέταρτη επικράτηση στα έσχατα πέντε για την Τρεβίζο, το 97-89 επί της Βενέτσια, την Κυριακή, στη Βενετία, στην παράταση (80-80 η κανονική διάρκεια). Παραμένει στα πιτ ο γκαρντ Κάρτερ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρέτζιο Εμίλια, με το 81-60 επί της Καντού, την Κυριακή, εντός έδρας. Δεν υπολογίζεται ο γκαρντ Σμιθ.

Ίσως υπάρχει αξία στο «διπλό» σε τιμές άνω του 2,70.


ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ (22:00)

Περισσότερα για το Κορούνια – Τενερίφη εδώ.