“Κατρακυλούν” σημεία σε Τουρκία και Κολομβία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Περιορισμένες οι επιλογές στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (29/09), με τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής να ξεχωρίζουν. Ας τσεκάρουμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στο Κύπελλο Τουρκίας στρέφουμε την προσοχή μας και την αναμέτρηση Μενεμέν – Μπίγκασπορ, με το “διπλό” να έχει πτώση 54,2%, καθώς άνοιξε στο 12.00 και έχει πέσει στο 5.50.

Μένουμε στην ίδια διοργάνωση και την αναμέτρηση Ντερίνς – Αμάσιασπορ. Η νίκη των φιλοξενούμενων εντοπιζόταν αρχικά στο 5.00 και πλέον έχει κατέβει στο 3.30.

Στην Κολομβία τώρα και την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Ατλέτικο Νασιονάλ, όπου εδώ το “διπλό” είχε ανοίξει σε απόδοση 3.40 και τώρα έχει φτάσει το 2.50.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι Στοιχήματος

Από τα παιχνίδια που δεν έχουν ξεκινήσει, αυτό που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το παιχνίδι Χόνκα – Ελσίνκι. Έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 7.363€ με το 36,65% να έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τομπένσε – Νοβοριζοντίνο. Στα 4.764€ ανέρχεται ο τζίρος της, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Περνάμε στην αναμέτρηση Αρντά – Χεμπάρ Παζάρντζικ για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας, καθώς 3,314€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Εξ αυτών, το 66,47% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:02