Ολλανδία: Η ρυθμιστική αρχή προτείνει αυστηρότερους κανόνες σε στοίχημα & τυχερά παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
ολλανδια στοιχημα μετρα

Photo Credits: IMAGO / CHROMORANGE

Ακόμη πιο αυστηρούς κανονισμούς για στοίχημα και τυχερά παιχνίδια αναμένεται να επιβάλει η Ρυθμιστική Αρχή της Ολλανδίας, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη προστασία των παικτών.

Η ολλανδική αρχή τυχερών παιχνιδιών, Kansspelautoriteit, αναμένεται να εισηγηθεί αυστηρότερους κανονισμούς για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, με στόχο να προστατεύονται οι παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Kansspelautoriteit, διεξήγαγε έρευνα σε 10 στοιχηματικές εταιρίες με έδρα την Ολλανδία, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι πάροχοι “μπορούν να επεμβαίνουν ακόμη ταχύτερα και αποτελεσματικότερα” σε παίκτες με προβληματικές συμπεριφορές.

Ο René Jansen, πρόεδρος της Αρχής Παιγνίων, δήλωσε: “Η KSA έχει ως πρωταρχικό της στόχο το ασφαλές παιχνίδι. Λαμβάνουμε ανησυχητικά μηνύματα και ως αρμόδια αρχή, διερευνούμε τους παρόχους και τον τρόπο λειτουργίας τους. Οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να παίξουν με ασφάλεια. Βλέπουμε ότι οι κανόνες πρέπει να αυστηροποιηθούν, ακριβώς για την περαιτέρω προώθηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίκτες”.

Η έρευνα της ρυθμιστικής αρχής, στην οποία συμμετείχαν οι πρώτοι 10 κάτοχοι αδειών που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια από το άνοιγμα της ολλανδικής διαδικτυακής αγοράς τον Οκτώβριο του 2021, δείχνει ότι πολλοί από τους παρόχους “δεν είναι ικανοί να παρεμβαίνουν γρήγορα ή επαρκώς σε περίπτωση υπερβολικού παιχνιδιού ή πιθανού εθισμού στα τυχερά παιχνίδια”.

Η Ρυθμιστική Αρχή της Ολλανδίας αναφέρει ότι θέλει να υπάρξει υποχρεωτική παρακολούθηση παικτών σε πραγματικό χρόνο, καθώς διαπίστωσε ότι μερικές φορές υπάρχει “υπερβολική εστίαση” στο ποσό των καταθέσεων ή των στοιχημάτων και όχι τόσο στον αριθμό των ωρών που παίζει ένας παίκτης. Τέλος, η ρυθμιστική αρχή εξετάζει επίσης την υποχρεωτική δέσμευση των λογαριασμών των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού, έως ότου πραγματοποιηθεί παρέμβαση.


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις κάθε μέρα στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων
🥇 Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ