Διπλά σε πτώση σε Αγγλία & Γαλλία – Στην Ισπανία ο τζίρος

Πολλές είναι οι ευκαιρίες για παμε στοιχημα που δίνουν οι αγώνες στο κουπόνι της Παρασκευής (17/01). Με δράση σε Λα Λίγκα, Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1 και όχι μόνο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων
Πάμε για αρχή στη Λιγκ 1 και το παιχνίδι Λιλ – Νις. Αουτσάιντερ παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο το διπλό έχει κατέβει από το 4.75 μέχρι το 3.70.
Μένουμε στην ίδια χώρα αλλά περνάμε στη Λιγκ 2 για την αναμέτρηση Αξαζιό – Καέν. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς εντοπιζόταν στο 2.90 και πλέον βρίσκεται στο 2.40.
Προχωράμε στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα Μπέρνλι – Σάντερλαντ. Πτώση καταγράφει η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων, συγκεκριμένα από το 4.00 μέχρι το 3.40.
Τζίροι
Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2, πιο ψηλά είναι η αναμέτρηση Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ για τη Λα Λίγκα με 127.456€ ως τώρα. Από αυτά, το περίπου 54% έχει κατεύθυνση τον άσσο.
Πιο χαμηλά αυτή την ώρα το παιχνίδι Ρόμα – Τζένοα για τη Σέριε Α με 116.487€. Εξ αυτών, το 65% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.
Ακολουθεί ο αγώνας Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα 105.765€. Με το 38% να πηγαίνει στον άσσο και 36% στο διπλό.
Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.
Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:15