*1η αγωνιστική

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Αήττητη παραμένει η Κραϊόβα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Άραντ (0-2-6).

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Mε γκολ του Ρομάν στο 59′, κέρδισε με 1-0 την Ζελέζνιτσαρ σε φιλική αναμέτρηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακόμα μια χρονιά που κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις για την Άραντ, αφού εξασφάλισε άνετα την παραμονή και ουσιαστικά έμεινε από νωρίς χωρίς ιδιαίτερους στόχους. Προσπαθεί εδώ και χρόνια να κάνει το βήμα παραπάνω, ωστόσο το γεγονός πως κάθε χρόνο αλλάζει ριζικά το ρόστερ της δεν βοηθά.

Και φέτος έγινε κάτι ανάλογο, αν και η πιο σημαντική αλλαγή αφορούσε τον προπονητή, με τον Μιχαλτσέα να αντικαθιστά τον Μιρτσέα Ρέντνιτς.

Πέρυσι, αντιμετώπισε σημαντικό θέμα στην δημιουργία και το σκοράρισμα. Κάτι τέτοιο φάνηκε και στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, ασχέτως που κέρδισε τα δύο εξ’ αυτών. Γενικώς, η σεζόν ξεκινάει χωρίς μεγάλα λόγια με πρωταρχικό στόχο την ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής.

Στατιστικά

*Αήττητη εντός έδρας από τις 10/3

*3/4 τελευταία φιλικά της έληξαν με N/G και Under 2,5

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 Promo Code BETARADES
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΪΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 0-1 της ΜΤΚ Βουδαπέστης, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Μπαϊαράμ στις αρχές της επανάληψης (54′).

Κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Πέρυσι, με μπροστάρη τον Μιτρίτσα (πρώην ΠΑΟΚ) έφτασε μέχρι ένα σημείο πολύ κοντά με την FCSB, παρόλα αυτά στα πλέι οφ φάνηκε η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας από την δεύτερη μόλις αγωνιστική. Περιορίστηκε εν τέλει στην τρίτη θέση και αρκέστηκε στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Ίδιοι και απαράλλαχτοι είναι οι στόχοι και για φέτος. Η αποχώρηση του Μιτρίτσα για την Κίνα αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον κόουτς Ραντόι, παρότι συνολικά η ομάδα του ενισχύθηκε αρκετά.

«Θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας, στον οποίο όμως, κατά την άποψή μου, δεν θα μπορέσουμε να δούμε καμία φρεσκάδα στο παιχνίδι. Στις πρώτες αγωνιστικές, οι περισσότερες ομάδες θα υποφέρουν σωματικά και τακτικά», παραδέχτηκε ο Ρουμάνος τεχνικός. Τραυματίες οι Ποπέσκου, Τσιτσαλντάου.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

AΡΑΝΤ – ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΪΟΒΑ στο Pamestoixima.gr
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ